Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem trendi már a csupasz intim a 20-30as srácoknál? Hölgyek nektek jobban bejön ha csak rövidre nyírja/fazonra igazítja a pasitok 'ott'? Fiúk nektek most milyen a péniszetek és zacsitok: csupasz, fazon vagy szőrös? (Kort is írj ha kommentelsz! Köszi)
A minap egy termál fürdőhelyen jártunk, ahol az esős idő miatt a szokottnál nagyobb forgalom volt. Konkrétan zsúfoltság volt az öltözőben/zuhanyzóban. Sokan voltak fiatalok is. Főleg huszonévesek, korai harmincasok. A legtöbbnek trimmelt farka volt.
Csupasz péniszt rajtam kívül pár 40+os csávón láttam csak. Bevallom, meglepett. Én még ott tartok, hogy a legtöbb nő (köztük a nejem is) szinte elvárja, hogy a férfi is szőrtelen legyen odalenn. Mióta változott ez meg, ha valóban megváltozott? Tényleg újra divatba jött a fazonigazított lompos? Vagy csak véletlenül láttam pont ott ilyeneket? Nem azért, mert annyira ezt nézném, de tényleg szemet szúrt. Fura látvány mikor a középkorú apának csupasz, a fiának pedig nem. Ez régebben pont fordítva volt. :)
Én szőrös vagyok
EGy sérülés miatt járnom kellett gyógyfürdőbe, és nagyon fura volt hogy az öltözőben az 50 felettiek csupaszok voltak, és én meg a rajtam kívül ott lévő 1-2 30as meg szőrös. Szóval szerintem igen, elkezdett gyakoribb lenni a szőrzet a 20as 30-asoknál. 33F
Volt egy pasim, átlagosan szőrös volt mindenhol, de intim részen csupasz. Annyira röhejesen nézett ki, h szex előtt elnevettem magam, mikor megláttam. Nem volt szándékos, kitort belőlem. Nyilván tudta h mire reagáltam, aztán megsértődött és elment.
Szóval van, amikor a trendi, nagyon nem trendi.
30N
Igen, a naturális férfi kinézet az elmúlt években egyre jobban erősödött, erősödik. Példaként feltűnhetett, hogy az utcán, munkahelyen, bárhol egyre több a borostás, szakállas férfi. Ezzel párhuzamosan a testszőrzet is hétköznapibbá vált.
Nyilván vannak akik kopasz testet preferálják, de szerintem ez a dolog már inkább átfordult. Nem a borotvált test a hétköznapi, hanem inkább preferencia.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!