Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem trendi már a csupasz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem trendi már a csupasz intim a 20-30as srácoknál? Hölgyek nektek jobban bejön ha csak rövidre nyírja/fazonra igazítja a pasitok 'ott'? Fiúk nektek most milyen a péniszetek és zacsitok: csupasz, fazon vagy szőrös? (Kort is írj ha kommentelsz! Köszi)

Figyelt kérdés

A minap egy termál fürdőhelyen jártunk, ahol az esős idő miatt a szokottnál nagyobb forgalom volt. Konkrétan zsúfoltság volt az öltözőben/zuhanyzóban. Sokan voltak fiatalok is. Főleg huszonévesek, korai harmincasok. A legtöbbnek trimmelt farka volt.

Csupasz péniszt rajtam kívül pár 40+os csávón láttam csak. Bevallom, meglepett. Én még ott tartok, hogy a legtöbb nő (köztük a nejem is) szinte elvárja, hogy a férfi is szőrtelen legyen odalenn. Mióta változott ez meg, ha valóban megváltozott? Tényleg újra divatba jött a fazonigazított lompos? Vagy csak véletlenül láttam pont ott ilyeneket? Nem azért, mert annyira ezt nézném, de tényleg szemet szúrt. Fura látvány mikor a középkorú apának csupasz, a fiának pedig nem. Ez régebben pont fordítva volt. :)

#pénisz #trendi #trimmelt #Intim szőrtelenítés férfiaknál
okt. 4. 14:02
A kérdező szavazást indított:
30 alatti nő vagyok és a csupasz farok tetszik
30 alatti nő vagyok és a fazonigazított farok tetszik
30 alatti nő vagyok és a szőrős farok tetszik
30-45 év közötti nő vagyok és a csupasz farok jön be
30-45 év közötti nő vagyok és a trimmelt farok jön be
30-45 év közötti nő vagyok és a szőrös farok jön be
35 év alatti srác vagyok csupasz farokkal
35 év alatti srác vagyok trimmelt farokkal
35 év alatti srác vagyok szőrös farokkal
Egyik sem, de megírom kommentben
23 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
35f vagyok 0,5 mm-re nyírt szőrzettel (így nem pattog ki a bőr). A farkam és a golyók csupaszok.
okt. 4. 14:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első két-három csajom egy szót sem szólt a szőr miatt. A mostani viszont kéri, hogy szedjem le.
okt. 4. 14:35
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
Én kempingben voltam a nyáron ahol közös zuhany volt,de akit láttam,annak mindnek szőrös volt.Már én érezem magam cikinek,mert nekem borotválva van. :)
okt. 4. 14:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én szőrös vagyok

EGy sérülés miatt járnom kellett gyógyfürdőbe, és nagyon fura volt hogy az öltözőben az 50 felettiek csupaszok voltak, és én meg a rajtam kívül ott lévő 1-2 30as meg szőrös. Szóval szerintem igen, elkezdett gyakoribb lenni a szőrzet a 20as 30-asoknál. 33F

okt. 4. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Másfél óra alatt 2 nő szavazott. Siralmasan férfifölény van itt a gyk-n.
okt. 4. 15:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én szőrtelenítem amennyire tudom fiatlaként
okt. 4. 15:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy pasim, átlagosan szőrös volt mindenhol, de intim részen csupasz. Annyira röhejesen nézett ki, h szex előtt elnevettem magam, mikor megláttam. Nem volt szándékos, kitort belőlem. Nyilván tudta h mire reagáltam, aztán megsértődött és elment.

Szóval van, amikor a trendi, nagyon nem trendi.

30N

okt. 4. 22:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen, a naturális férfi kinézet az elmúlt években egyre jobban erősödött, erősödik. Példaként feltűnhetett, hogy az utcán, munkahelyen, bárhol egyre több a borostás, szakállas férfi. Ezzel párhuzamosan a testszőrzet is hétköznapibbá vált.

Nyilván vannak akik kopasz testet preferálják, de szerintem ez a dolog már inkább átfordult. Nem a borotvált test a hétköznapi, hanem inkább preferencia.

nov. 26. 05:53

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!