Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nőknek zavaró, ha egy pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek zavaró, ha egy pasi nem borotválja le a zacsiját? Én sokszor leborotváltam, de olyan szinten viszketett mindig, hogy nem bírtam, ezért a zacsit nem vágom. Farok felett viszont rövidebre vágom a szőrt, ott nem viszket.

Figyelt kérdés

okt. 4. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
Én meg sehol nem borotválom és nem is nyírom le.
okt. 4. 10:45
 2/7 A kérdező kommentje:
#1 engem zavar, ha a farkam felett nagyon hosszú, azért vágom rövidebbre ott, de ez kb 2-3centis szőrt jelent, nem full rövide. Zacsin viszont hosszú. Kérdés, hogy ezt a nők szeretik e, vagy ők a csupasz zacskót szeretik a nyalogatás miatt? Amúgy engem sem zavar, ha egy nőnek meg van hagyva a szőre, simán kinyalom úgy is. Az komplett hülyeség, hogy szőrt kell köpködnöm olyankor. Egy frissen mosott szőrös punciból semmilyen szőr nem hullik és nem is büdös.
okt. 4. 10:58
 3/7 anonim ***** válasza:
78%

Őszinte leszek: esztétikailag nem tetszik ha szőrös a pasinak intim részen. Alapba a sima bőrű, kevésbé szőrös pasik jönnek be. És azt szeretem ha teljesen csupasz a farka és a zacsija is.

De ez én vagyok. Ettől még más nőt az sem biztos hogy zavar, ha teljesen szőrös odalent a hapsi.

36N

okt. 4. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
69%
Zacsit én sem nyírom, nem annyira szőrös az. Illetve én nem igénylem a zacsi nyalogatását. Farkamat hajnyíróval szoktam vágni, pár mm-re.
okt. 4. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szőrös farkúként írom: van csaj, aki nem szereti így, de sok olyan van, aki alapból nem akarja a golyókat szopni, ha levan borotválva, akkor sem. A jelenlegi barátnőmmel szerencsém van, elképesztően jól csinálja, és nem borotválom a zacsit sem, sőt, ő mondta, hogy jobban tetszik neki így, férfiasabb szőrösen. Szóval attól függ, milyen csajt kapsz el.
okt. 5. 08:02
 6/7 anonim ***** válasza:
55%
Zacsit is le lehet borotvalni csak tudni kell hogyan. Tapasztalatom szerint sokkal szivesebben szopnak ha nem vagyok nagyon szoros.
okt. 6. 07:05
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
Borotválom a farkam és a tököm is,nejem szereti ha sima mikor még nem borotváltam akkor más érzés volt mikor szopott most nagyon érzékien szopja mióta kopasz de ha 1-2mm az sem gond. Igaz ő mindig csupasz már a az elejétől fogva
okt. 7. 09:10

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!