Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ma este csókolóztunk a baratno...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eger macska kérdése:

Ma este csókolóztunk a baratnommel es kezdett fel allni de viszont le is lankadt az gond?

Figyelt kérdés
Szóval még nem voltunk úgy együtt csak félek hogy mi lesz ha nem áll fel csókolóztunk és kezdett fel állni de kb 2 perc múlva le is lankadt szóval nem marad meg a merevedésem nála az gond lehet? Itthon ha fel áll nem lankad le olyan gyorsan
okt. 4. 08:30
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Minek áll fel a barátnőd csók közben?
okt. 4. 08:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem izgultál kicsit és ez lehet a gond.

Ne aggódj, lezuljatok el és nem lesz baj :)

okt. 4. 08:49
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

#1 te már megint nem adtad le a telefont a suliban? :D

Kérdező: nehogy ilyenen görcsölj. Ez olyan mint mikor a kutya felkapja a fejét a kulcs csörgésre hátha séta lesz, de nem lett, ezért visszadőlt... ;)

okt. 4. 08:54
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
3. Te menj kutyát sétáltatni.
okt. 4. 09:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Én tiniként sokat szenvedtem ettől. Sokkal korábban el tudtam volna veszíteni a szüzességemet, de amikor oda került a sor, egyszerűen nem állt fel a farkam. Eközben napi 3x is kivertem magamnak, így nem értettem mi a bajom. Addig ment ez így, míg nem jött egy álam 3évvel idősebb csaj, aki annyira értett mindenhez és annyira természetes volt, hogy simán ment vele az első dugásom. Gyakorlatilag ő irányítot mindent és ezzel megtörte bennem a félelmeket. Utána már bármilyen csajjal ment a dolog.
okt. 4. 10:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem gond, mert pont leszarom
okt. 4. 11:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ha hozzá sem nyúlt a kiscsaj, mitől is maradt volna kemény.
okt. 5. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!