Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktátok párotok intimrészeit borotválni előjáték során?
Figyelt kérdés
okt. 3. 21:07
2/15 A kérdező kommentje:
Izgi volt? Mi volt a reakció?
okt. 3. 21:12
3/15 anonim válasza:
Szerintem ez nem játék. Veszélyes!
Magam borotválom. Max.nézheti. Utána meg lepippanthat. :D
5/15 A kérdező kommentje:
3-as: hogy lenne veszélyes, 3 pengés borotvával ha akarom sem tudom megvágni magam
okt. 3. 21:34
6/15 anonim válasza:
Ha odafigyelsz nem veszélyes, ettől még nem csináljuk, mindenki elintézni saját magának. Dugni szeretünk az ágyban nem gyantázni :)
7/15 anonim válasza:
Volt olyan barátnőm akinek nagyon sok ,erős szőre volt,még a fenekén is,neki mindig én borotváltam.Engem izgatott,neki meg jobb volt mint magának.
8/15 anonim válasza:
Igen, mindig egymásét szoktuk borotválni. Így olyan helyen is csupaszak vagyunk, ahol nehéz lenne magadnak csinálni, például popsilyuk, gát.
9/15 anonim válasza:
Mi is mindig egymásnak borotváljuk. 19F + 21F
10/15 anonim válasza:
Nekem több barátom is borotválta már le,volt aki rendszeresen.L.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!