Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz dolog ha így csinálom?
Figyelt kérdés
Normális az ha kiverés után oda engedem a spermámat ahova megy. Legyen az saját magam föld vagy fal. Vagy ez gusztustalan dolog?okt. 3. 19:55
3/7 anonim válasza:
Nem gusztustalan, ha feltakarítod. De egyszerűbb, ha egy törölközőt odakészítesz.
4/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, ha belegondolok, hogy átmegyek valakihez aki a falra, kanapéra, szőnyegre vagy bárhova lövi elég undorító így. Mármint azért ilyen helyekről nem olyan túl egyszerű nyomtalanul eltüntetni, pláne nem a leghigiénikusabb. Ha mégis így csinálnám nálam alap lenne, hogy tényleg rendesen feltakarítom, fertőtlenítem stb. Ezek nélkül elég igénytelennek tartom. Illetve elég macerás mindig ilyennel foglalkozni. Szerintem sokkal egyszerűbb, ha pl. csak a hasadra lövöd vagy zsepibe. Egyszerűbb, higiénikusabb, könnyen meg tudsz tisztálkodni, könnyű takarítani és az élvezeti értékéből sem von le semmit.
5/7 anonim válasza:
Kérdezd meg anyádat takarításkor, hogy nem baj-e ha olyan lesz minden 😅
Amúgy meg a te dolgod öcskös hova vered.
6/7 anonim válasza:
No para. Volt olyan csajom akinél ha dugni voltam hop a falvédőt, hol a párnáját spricceltem össze.
7/7 platinumhand válasza:
Szerintem is sokkal igényesebb, ha nem gyakori használati tárgyakra élvezek. Én is biztos vagy raknék törülközőt, zsepit, valamit amire tudok élvezni vagy gyorsan fel tudok vele takarítani.
Ha magadra élvezel, akkor könnyen tudsz takarítani, de megvan a szabadság érzés is.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!