Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tranybook megbízható társketeső?
És ezek jók?
Könyen talász párt?
Na ugye kérdező, megkaptad a választ. A legtöbb transznemű ezt utálja.
Biszex faszi vagyok, de sosem utaztam a kalandra, érdekeltek a transz lányok és érdekes mód tetszett nekik a társaságom végül akkor is szex volt ha kapcsolatnak kevés volt köztünk az érzelem.
Ha kiakarod próbálni akkor fizess érte és ne játszadozz.
Akkor meg is lett vàlaszolva a kérdésed. Én is fent vagyok tàrskeresőn képpel. Nem kihívó módon. Mégis az emberek nagy része kis tabu titoknak szeretne. Meg "kipróbálni". Természetesen csak szexre.
Arra ott a hivatàsos. Kifizeted, megkapod amit akarsz és ő is. Boldogok vagytok. Viszont mi ne húzzuk egymàs idejét.
Àltalàban hamar kiderül hogy a nagy részetek haverok és csalàd elött egyenesen szégyellné bevallani hogy transzneművel volt vagy hogy egyáltalán vonzódik hozzánk. De azért a szex jó lenne.
Nem leszek a kis mocskos titka senkinek.
5.vagyok
7esnek. Helyes! Jó ezt olvasni másnál is! Én sem szégyelltem de én sosem álltam készen hosszútávra és mindig megijedtem ha komolyra fordult. De az idő alatt is gond nélkül felvállaltam a “csajokat” is.
Azért írtam így mert nem reklámoztam soha. Viszont volt mikor kiderült. :) Haverom megakarta lesni csajom és hát neki lankadtan is hatalmas volt, haver jött szólni hogy tudom-e hogy hatalmas f.rka van a csajnak és hogy ne lepodjek meg, mondtam neki, hogy nem csak tudom de éreztem is :)
Ő leb.zizott és elment majd 1 év múlva bocsánatot kért és kérte meséljek erről mert érdekli. Na? Meglepődtem, nem! :)
Engem sem korlátolt soha a nemiszerv a döntésben de tény hogy pasi kinézetű párom sosem lenne, azt nem tudom elképzelni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!