Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi volt életetek legdurvább...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt életetek legdurvább swinger klubbos élménye?

Figyelt kérdés
Itt leginkább méretekre és élményekre vagyok kíváncsi

okt. 2. 22:05
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Méretből láttam már 22 felettit. Élmények... kevés lenne öt oldal is :)
okt. 2. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
51%
Nem jártam még ilyen helyen. Érdemes elmenni?
okt. 2. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:
93%

#2 attól függ... nőként vagy pasiként mennél.

Nőként Kánaán, a bőség zavara, ingyenes a beugró, szólóra is bőven találnak pasikat, párokat egyaránt, de ha 10 fős gangbanget akarnak tartani arra is lennének bőven jelentkezők.

Pasiként... ha tudsz csajozni akkor szintén nagyon jó, mert ugyanakkora erőfeszítéssel amíg csókig gurítasz egy storyt egy szimpla szórakozóhelyen ott már bőven a dugásnál jársz. Ha nem tudsz csajozni... hát ja, mondjuk akkor is jó buli, mert ha egy alap átlag szintet megüt valaki külseje ÉS normálisan tud viselkedni akkor jó eséllyel beveszik x. játékosnak a nagyobb többesekbe.

okt. 2. 22:14
 4/10 anonim ***** válasza:
28%

Nem járok oda, nem akarok semmit se elkapni. És nem , a gumesz nem véd például a HPV ellen sem

(férfi válaszoló)

okt. 2. 22:21
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

#4 kb. 8-10 éve járok, soha nem kaptam el semmit (biztosan tudom, mert az életmódom miatt 1-2 évente eljárok STD szűrésre).

A HPV-t meg kb. bárhol összeszedheted, uszodában, öltözőben, de akár a mosdó kilincséről is.

okt. 2. 22:26
 6/10 Dinnye2 ***** válasza:
31%
Én sem járok oda.
okt. 2. 22:57
 7/10 anonim ***** válasza:
93%

Voltam izgalmas többesekben,és amúgy sok érdekes embert lehet megismerni.

46 f

A 4-es és a 6-os válaszoló miért érezte vajon fontosnak leírni hogy Ők nem járnak-jártak a kérdező által emlitett helyen?

Mit tettek Ők hozzá ezzel? :D

okt. 2. 23:45
 8/10 anonim ***** válasza:
75%
Mikor a 6-ik pasi szallt le a muterodrol. Soh nem felejtem el
okt. 3. 04:44
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Legutóbbi alkalommal amikor voltunk párommal volt 2 pár akik párcseréztek a csajok jól néztek ki viszont az egyik pasinak lényegesen nagyobb mérete volt, a párjának ez nem is okozott gondot viszont a másik csajnak az elején eléggé kellett küzdenie vele. Végül megoldotta de akkor is durva volt a kontraszt a két méret között kb a duplája volt a nagyobb mint a kisebb. Ők az első alkalom után kisebb szünetekkel lenyomták még 3 kört, a végén már nem volt gondja a csajnak a nagyobb mérettel sem.
okt. 3. 06:48
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Kittágult
okt. 3. 07:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!