Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként mi a legkellemetlenebb akkor, ha a partner alul meghagyja magán a szőrt?
Figyelt kérdés
Alapvetően nem zavarna, nem vagyok finnyás (nő vagyok), de idegesít, hogy sokszor megtalálom az ágyban, a fürdőben, itt-ott a szőreit (és tudom, hogy azok Azok a szőrök, meg göndörök, de a haja szögegyenes, hiába kamuzik). Ez sem lenne olyan bagy gond, de amikor mosom a lábam közti részt és ott belül is találok, az kiborít. Más is van így? Mit csináljak, fésüljem meg előtte?
🤣
szept. 30. 22:51
1/6 anonim válasza:
Most akkor mi a baj? Milyen szőrme gondolsz? Na és miért dugsz vele?
2/6 NemFogodKitalálni válasza:
Én férjem meg a farkáról meg a golyóiról szedegeti mindig a hajszálaimat. Na és? :D
3/6 anonim válasza:
Mindig is utáltam a testszőrzetet, különösen a fanszőrt. Magamon is, pasikon is. Szerencsére a férjem nem túl szőrös típus, odalenn pedig borotválja mióta ismerem.
36N
4/6 anonim válasza:
Egy szőrös manusz szőreit ott is meg lehet találni a lakásban, ahol nem is járt :D Sajnos ez ilyen, magamon is tapasztalom. De hát szerintem ezt el kell fogadni.
5/6 anonim válasza:
AZt ne mi döntsük már el hogy neked mi a kellemetlen.
6/6 CHRIS4 válasza:
Majd akkor nyávogjatok, ha a tányérból nem kell szedegetni a hajszálaitokat!:D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!