Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire pártolod vagy ellenze...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire pártolod vagy ellenzed a teljes szexuális szabadságot ?

Figyelt kérdés

Modern kor vallásból eredő társadalmi normái elvárásai a szexualitás korlátozása leginkább a nőkre nehezedik de a férfiakat is éri itélet .

A szex egy nagyon jó dolog és a legtöbb embernek vannak szexuális vágyai. Miért ne élhetné meg bárki szabadon?

szept. 30. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
67%

Mert szex szabadság mellett jobbra-balra szállingóznának az emberek. A férfiak meg így is elég gyakran hagyják hátra egy forint nélkül a gyereküket.

Csomagolóban dolgozok ahol főleg ilyen egyedül álló anyák dolgoznak, hát sok pasi a gyerek szülinapjára se emlékszik. Nagyon elszomorító. Ha még az a min szégyen se lenne még rosszabb lenne a helyzet

Igen, család fenntartásról írok ebben a kategóriában...de végső soron ez a célja a szexnek

szept. 30. 18:31
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
A szexuális szabadság addig játszik, ameddig mindkét félnek elfogadható. Én pártolom, mert a feleségemet elengedném mással is, ha szeretné. Ő engem nem akar így elengedni és ezt elfogadom.
szept. 30. 18:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A teljes szexuális szabadság magában foglalná a devianciákat is.
szept. 30. 19:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
amíg másnak nem árt vele, támogatom
szept. 30. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
83%

Demokrácia: mindent szabad amíg másnak nem ártasz vele. Most is szexuális szabadság van (kivéve ugyebár a pedofília, mert azokat a töküknél fogva kellene fellógatni) ha kölcsönös beleegyezésen alapul.

Az más kérdés, hogy egy csomó ember állandóan a külső láthatatlan elvárásoknak akar megfelelni és így mások életét élik a sajátjuk helyett.

szept. 30. 20:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen rendben van, de nem párkapcsolat mellett. Hacsak nem akarja ezt mindkét fél.
szept. 30. 21:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy 5-ös listán 3-as szinten.
szept. 30. 22:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Pártolom, mindenki tegye azt, ami jól esik neki.

N

okt. 1. 05:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is pártolom ezt..N
okt. 2. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!