Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kelleni fog, elég lesz még a farkam?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel nagyon szeretjük egymást de nemrég feljött a téma, hogy használjunk dildót. Azt mondta, hogy vehetnénk egy nagyot és játsszunk azzal is szex közben. Nem követelte, nem akarja minden áron csak megemlítette.
A farkam 18cm körül,viszonylag vastag.
Ha veszek neki egy jó nagy 20cm + dildót és kitágítom vele, kelleni fog még a farkam, szeretni fogja majd a dildó mellett vagy semmi lesz már? Nők ebben okosabbak mint én.
Megosztó kérdés tudom. Őt kéne kérdezni tudom. De ha vannak hölgy olvasók elsősorban az ő meglátásuk érdekelne.
szept. 30. 16:30
1/12 anonim válasza:
Nem fog kitágulni és élvezni fogja veled utána, mellette. De, hogy 18cm fölött igényelje, ez nem semmi.
2/12 anonim válasza:
Azért akar dildót, mert nagyobbra vágyik
3/12 anonim válasza:
Nekem a legnagyobb dildóm 18 centi hosszú és 4,5 vastag. Ennél nagyobbat élőben sem akarok...
4/12 anonim válasza:
Hàt inkább egy dildóval játszadozzon mint egy másik igazi al ami nagyobb is :D
5/12 anonim válasza:
Van olyan nő akinek kevés a 18cm? Kötve hiszem
7/12 anonim válasza:
5. Aki torkos, annak biztos. De nekem fájna, az biztos.. párom 17cm és vastag is, épp elég ez.
8/12 anonim válasza:
Nincs olyan hogy kitágul hozzá a punci 🤦♀️
9/12 anonim válasza:
Még a te 18 centid se megy ott be tövig, már ha akkora, lehet meglenne mérve normálisan egyből 15 lenne max :) Az hogy 18 vagy 22 cm kb annyit számít hogy annyival több marad kint. A vastagság más téma viszont.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!