Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen tönkre teszi az életemet a szex. Nem azzal van a gond hogy nem szeretem csinálni, hanem hogy nem bírom sokáig. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Volt már sok párkapcsolatom, de nagyon ciki amikor kb. max 5 percig bírom és elélvezek. Jobban szeretném ha a barátnőm élvezne el elsőként. Ez sajnos nagyon ritka. Próbáltam már pár dolgot de egyik sem vált a hasznomra. Segítséget szeretnék kérni. Erre nem lehet kapni valami gyógyszert?szept. 30. 05:31
1/4 anonim válasza:
Addig dugjad felcsatolhatossal amig el nem elvez 5x
Aztan dugjad az igazi farkaddal
2/4 anonim válasza:
Ezt a lányok is szóvátették? Az én feleségem néhány perc alatt elélvez közösülésnél, így nálunk nem gond az 5 perces dugás. Előtte kinyalom és megvibrizem, hogy elélvezzen párszor. Van érzéketlenítő spray szexshopban. Azt nemrég próbáltam és segít valamennyit. Másrészt idővel jobban fogod bírni. Én is hamar elmentem régebben, ami zavart. Most márt 10-15 percig is bírom.
3/4 anonim válasza:
A max 5 perccel ötször tovább bírod, mint az átlag gyakori felhasználó
4/4 anonim válasza:
Szexejj guminovel, azt nem kell elélveztetni 🤣
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!