Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fekete színű csipkés tanga...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fekete színű csipkés tanga és combfix miért vonzó a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Az élettársammal másfél éve élünk együtt, olyan négy hónappal ezelőtt hozott haza hat pár combharisnyát és megkérdezte, hogy lehetne e róla szó, hogy se szoknyát se nadrágot ne vegyek fel, amikor otthon vagyunk, csak azt a harisnyát és fekete csipkés tangát. Nekem nem probléma, mert szeretek így lenni, csak nem értem, hogy miért jó ez, mivel amikor rákérdezek, hogy miért jó ez neki, mindig elpirul és vagy kitér a válasz elől, vagy csak annyit mond, hogy nem tudja, csak szép és kész!

Az élettársam huszonhárom én harminchárom éves vagyok.

szept. 29. 17:06
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mert szép és szexi.
okt. 3. 10:17
 22/22 anonim ***** válasza:
Mint bugyifétises, bármelyik színű csipkés tangára gerjedek, combfix meg mindegy ha nincs, úgyis lekerül. De az tény, hogy szerintem a bugyi kinézete sokat számít, mert egy ütősebbre jobban be lehet gerjedni.
okt. 3. 14:17
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!