Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagy incel?
Figyelt kérdés
Aki incelnek tartja magát miért lett az?szept. 29. 14:04
A kérdező szavazást indított:
Senki nem jött össze még "csúnyább" nők sem.
Csak nekem tökéletesen megfelelő jöhet szóba, más nem!
Csak is topmodell kategóriás nő vagy semmi!
Pár visszautasítás után nem is próbalkoztam, feladtam.
Sosem próbálkoztam...
18 szavazat
1/7 anonim válasza:
A nők levegőnek néznek, és emiatt mérges meg féltékeny vagyok azokra a férfi tàrsaimra akikért rajonganak. 😃
2/7 anonim válasza:
Mert nem vettem meg a Star wars Outlaws-t.
3/7 A kérdező kommentje:
#1 Olyan férfi azért kevés akiért csak úgy rajonganak.
szept. 29. 18:20
4/7 anonim válasza:
Első eset.
Mert a mai fiatal lányoknak, nőknek csak a csúcskategóriás gigachad férfiak jöhetnek szóba, még az amúgy kövérebb csúnyábbaknak is alap elvárása a 6 láb magasság meg a 6pack kockahas, a szögletes állvonal.
5/7 anonim válasza:
#3 De legtöbbnek azért összejön egy minimális effortal legalább nekem nagy erőbedobással sem.
#4 Ebben van igazság sajnos :/
6/7 anonim válasza:
Mert fasisztoid-náci társadalomban élünk amelyben a szociális értékedet a külső adja meg.
Ha nincs külsőd akkor meg Isten segítsen, túlélésre kell berendezkednek.
7/7 anonim válasza:
Az első válasz... csúnyának tartod, de "lealacsonyodsz hozzá". És szerinted a nő nem érzi meg a hozzáállásodból, hogy lenézed. Utána csodálkoztok, hogy senkinek se kelletek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!