Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktus kozben vérzés utána másnap barna folyás mire utal ?
Figyelt kérdés
Segitsszept. 28. 14:28
2/7 NemFogodKitalálni válasza:
Fertőzés, méhszájseb, bármilyen seb a hüvelyben, vagy a méhben bármi jóindulatú daganat, hormonprobléma. Vagy csak simán túl durvák voltatok.
N
3/7 A kérdező kommentje:
1 hét mulva kell megjonnie varjak addig az orvossal vagy menjek el most?
szept. 28. 14:44
5/7 NemFogodKitalálni válasza:
Inkább most. Jobb kivizsgálni minél előbb szerintem. Nekem ugyan ez volt, aktus közben vérzés, és utána még 1 napig. Méhpolipom van.
#2 voltam.
6/7 anonim válasza:
Durva volt a szex? Hosszú a farka a pasidnak? Mert akkor sajnos előfordulhat vérzés.
7/7 anonim válasza:
Friss vér volt, vagy csak barnás folyás?
Amúgy a leggyakrabban méhszáj seb okozza, esetleg chlamydia.
De ha nem voltál rákszűrésen az elmúlt évben, én azt is megnézetném. Persze egyszeri alkalom lehet vadabb szextől is, de ha sűrün előfordul mindenképp nézesd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!