Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne ha nem sexelnék? (Kifejtés lent)
Figyelt kérdés
Tehát csak bedugnám a lányba az erektélt péniszem,de kihagynam a párzó mozdulatokat (nem reszelnék). Mi történne?
Fenn marad az erekció a hüvelyben a végtelenségig vagy egy ideig?
Elélvezek spontán mint az erotikus állmokban?
Lelohadok és lényegében kiesik?
Ílyen állapotban bele is pisilhetek a puncijába?
szept. 28. 11:56
1/7 anonim válasza:
Lelankadnal vagy a csaj mozogna helyetted
2/7 anonim válasza:
Szerencsére nem derül ki mert esélytelen hogy nőhöz juss
3/7 A kérdező kommentje:
Miért?
szept. 28. 12:44
4/7 anonim válasza:
Reszelni s párzó mozdulatokat kell tenni , mert ez jó neked és jó a lány partnerednek is , ettől is olyan fantasztikus érzés és élmény maga a szex !
5/7 anonim válasza:
Reszeld meg a lányt rendesen , mert megreszeli helyetted valaki más .
6/7 anonim válasza:
Az lenne, hogy a csaj rád szólna, hogy mi van nem élvezed, hogy nem dugsz? Nem állna a végtelenségig. S el lehet durranni így is - de az már korai magömlés kategória, amiért nem rajonganak olyan hű de nagyon a nők.
7/7 menta34 válasza:
Eltérő, hogy kinél mikor hogyan tart a libidó. Valószínű idővel lelankadnál, de ezt nem várnád ki se te se a nő.
Az alap gondolat egyébként nem rossz, beteszed tövig aztán nem mozdulsz, én is szoktam/szeretem rövidebb ideig mondjuk 10-20 másodpercre... aztán kell egy kis mozgás, utána megint lehet megállni, stb. de ez attól is függ a partner mit szeret, szeretne, stb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!