Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más metélt férfinál is előfordul, hogy olyan kicsire osszemegy a farka, hogy még a maradék bőr is rámegy a makkra is egy kicsit?
Figyelt kérdés
Főleg az utóbbi időben tapasztaltam, hogy egy kicsit meghíztam,szept. 27. 16:28
1/16 anonim válasza:
Nekem is kicsit rálóg, amikor fogytam akkor jó volt.
3/16 anonim válasza:
Télen szokott olyan lenni mikor nagyon hideg van, hogy behúzza magát :D
4/16 A kérdező kommentje:
Hát akkor fogynom kell egy kicsit, mert így elég szánalmas benyomást kelt 🙂
szept. 27. 16:40
5/16 Eöske janeszka21 válasza:
Nekem az a problémám hogy lankadtan rálog a bőr.de álva teljesen hátra csúszik olyan látvány mintha metélve lennék pedig nem vagyok
6/16 A kérdező kommentje:
5: ez miért baj?
szept. 27. 17:46
7/16 Eöske janeszka21 válasza:
Mert így nem tudnak metélni
8/16 NemFogodKitalálni válasza:
Páromé nem ilyen, az övé mindig a makk alatt van teljesen. Bár neki a makkja elég nagy, az a kevés bőr sem tud rámenni.
9/16 anonim válasza:
Szerencsere mar nem. Ilyen volt regen de annyire zavaro volt, hogy ujra megcsinaltattam, hogy teljesen osszemenve se tudjon a bor elore csuszni.
10/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk legalább az a kis rész megtartja az érzékenységét,🙂
szept. 28. 08:46
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!