Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen érdemes elveszíteni a szüzességet?
Én lassan 22 vagyok és még életemben nem csináltam semmit.
Szerintetek ez normális? Másoknak ilyenkor már 2 gyereke van.
Ha úgy éled az életed, hogy másoknak mi van, akkor nincs időd a saját életedet élni, mert a másokért figyeled. Ne hasonlítsd az utadat más emberekéhez. Mindenkinek eltérő az élete.
Ha nem tetszik ahol most vagy, tegyél ellene. Változtass, fejlődj.
Ha meg lusta, gyáva vagy változni, akkor ne itt nyafogj.
Kit érdekel, másnak hány gyereke van? Sok más embernek meg nincs, meg még 40 évesen is szűz, meg egész életében a szüleivel lakik... meg rengeteg magányos ember van egész életében... Ne hasonlítgasd magadat, nem csak kétféle ember létezik...
Szerintem akkor érdemes, amikor mentálisan érettnek tartod magadat hozzá, ismered a nemibetegségeket, azok gyakoriságát, tudod, miként esnek teherbe a nők, kívánod a szexet, és olyan partnered van hozzá, akiben megbízol és akihez vonzódsz.
"Sok más embernek meg nincs, meg még 40 évesen is szűz, meg egész életében a szüleivel lakik."
A szüzességet még megoldottam de az utóbbit valószínűleg nem fogom tudni megugrani 😃 Hitelt nem szeretnék felvenni, albit nem tudok egyedül fizetni(egy idegennel meg nem szeretnék együtt lakni), annyi pénzem meg csak úgy sosem lesz .. Szóval ez patt helyzet
Amikor készen érzed magad rá és akarod, nincs fixen szám. Szintén 22 éves szűz lány vagyok, édesanyám amikor ugyanennyi volt mint én már házas volt, és a második gyerekét várta. De ennek nincs abszolút semmi jelentősége, értelmetlen másokhoz hasonlítanom magam. Van akinek 18 évesen lesz első gyereke, van akinek 35 évesen, van aki hamar elveszti, van aki későn. Teljesen felesleges más emberek életéhez hasonlítani a sajátodat, mindenki egyedi.
Másik részről én személy szerint nem látok problémát a "késői" szüzességben sem, másokkal elbeszélgetve és neten is azt látom hogy nagy általánosságban az emberek nagy része valahol 16-25 közt veszti el, plusz minusz pár év esetleg. Tehát a 22 egyáltalán nem egy olyan hű de késő életkor.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!