Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyikkel lehet sikeresebbnek lenni?
Egy átlagos only fans-es nő vagy prosti keres jobban vagy él jobban?
Csak elméleti kérdés, nem akarom egyiket sem kipróbálni.
a szex kizárólag akkor kerül pénzébe valakinek, ha a nő, akivel szexelni akar, undorodik tőle.
ezt hívjuk prostitúciónak.
Miért ne fizetne normális ember a szexért? Van aki szűz és ezért megy el mondjuk prostihoz. De még mennyien vannak.
Én is voltam már többször, nem vallom magam adonisznak de nem is vagyok undorító ember. Egy átlagos srác.
Csak nekem nehezebben megy az ismerkedés még akár szex céljából is. Elég felénk típus vagyok sajnos. Ezerrel dolgozom rajta de ez nem megy egyik napról vagy hétről a másikra. Így marad a prosti. Ez az egyik fele.
A másik pedig, hogy sokkal több dolgot meg tudok akár élni velük, anál, mélytorok arcra élvezés, prosztata masszázs és tudnám sorolni ami a mai legtöbb nőnek tabu még kiprobálni sem hajlandó. Csak olvasott egy cikett vagy a barátnő elmondta hogy ez rossz és ennyi. Persze tisztelet a kivételnek.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!