Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó taktika, ha fel akarok szedni egy csajt?
Van egy lány aki tetszik, szerintem én sem vagyok közömbös neki.
Van egy másik csaj is akivel beszélgetek. Ha megemlíteném neki, hogy beszélek egy masik lánnyal is az javítana, vagy rontana a helyzeten?
Azért mert ő is ilyen velem. Egyszer tök kedves, küldözgeti magáról a képeket, sokat ír ilyesmi. Másnap meg alig akar visszaírni, megnézi mit írok és órák múlva, vagy nem is válaszol. Aztán megint keres, írogat, küldözgeti a képeket mesél mi volt vele. Ezeket a fordulatokat már 5-6x eljátszotta.
ha rákérdezek mi a baj, megbántottam vagy valami akkor azt írja semmi baj, nem történt semmi.
Én ilyen lánnyal nem javaslom, hogy kapcsolatot kezdj. Tedd túl magad rajta és mozdulj előre. Olynnal kezdj ismerkedni, akivel kölcsönösen keresitek egymást, nem csak ha már megint eltelt 1 nap szünet.
A másik lánnyal akivel beszélgetsz, vele hogy érzed magad?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!