Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Telt/molett lányokat kedvelő srácok, ha megláttok egy számotokra vonzó telt lányt, mi az első gondolatotok?
Figyelt kérdés
Mit tennétek vele? Szexuálisan.szept. 26. 10:20
1/17 anonim válasza:
Általában elsőre csak nyugtàzom, hogy vonzónak találom. Nincsenek csak úgy a semmiből szexuális gondolataim. Szóval nem vetkőztetem le azonnal szemmel. :D
3/17 anonim válasza:
Markolásznám a fenekét és a melleit.
4/17 anonim válasza:
Attól függ miben jó, mell popsi stb.?
5/17 anonim válasza:
ez kifejezetten izgató kérdés nekem molett nőként :-)
6/17 anonim válasza:
5
Mennyire vagy molett? És milyen alkat vagy?
7/17 anonim válasza:
170/95, homokóra, szélesebb csipő, nagyobb popsi, vékonyabb derék, nagy mell
8/17 anonim válasza:
7
Akkor nincs gondod pasi ügyekben:)
10/17 anonim válasza:
9
Mindjárt gondoltam:)
Mennyi idős vagy ha szabad kérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!