Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha lekoptatnak a 20-40 es...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lekoptatnak a 20-40 es nők, érdemes lenne rámenni a 40-60 korosztályra?

Figyelt kérdés

Egyre éhesebb vagyok sajnos.

F/33

szept. 26. 09:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rossz híren van haver, az 50-es nőknek sem lesz más az elvárása mint a 30-asoknak, csak éppen hajlandóak idősebb korosztályt is elfogadni. Ha 0 kisugárzás, stílus és még nem is nézel ki túl jól akkor semmilyen korosztályban sem lesz sikered. Szerinted az 50-es nőket nem akarja megbúbolni senki? Csak attól, hogy 20 évvel fiatalabb vagy egy nőnél még nem fog alád feküdni. Sőt ha fiatalabb vagy az inkább hátrány! Mivel a nők többsége korabeli pasit akar.
szept. 26. 12:02
 12/14 anonim ***** válasza:
10. Nyilván olyan képet küldesz ami kukázni való.
szept. 26. 18:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Én 42 éves vagyok. Állandóan az idősebb 48-56 éves nők írnak vissza társkeresőn. Pedig kb. 35 évesnek nézek ki 🙂
szept. 26. 19:33
 14/14 anonim ***** válasza:
#12 olyan képet érdemes küldeni ami a lehető legjobban hasonlít arra akivel találkozni fognak. Ellenkező esetben az első benyomás becsapottság érzése. Te sem örülnél neki, ha akivel találkozol az sokkal rosszabb lenne annál mint amit képen láttál előtte.
szept. 26. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!