Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy kisfarkúnak, hogy sose tud olyan örömet okozni egy nőnek, mint egy nagyfarkú társa?
Nekem elég nagy van és számtalanszor kapta dicséretet a farkamra. Nem egy házas, gyerekkel rendelkező nőt kezeltem már. A megcsalásra az ok a szex minőségbeli rolása és a kis pénisz miatt történt. Számtalan helyen azt olvasni, hogy szexkapcsolatra legyen minél nagyobb, szőval ebből is látszik, hogy a nők a nagyot szeretik, párkapcsolatra maximu megalkudnak, amíg bírják. De csak idő kérdése lesz a félrelépés.
Külföldön már divat lett a nagyfarkú szerető tartása a pasi tudtával.
Ezek mellett milyen érzés kifarkúnak (15cm vagy alatta) lenni? Hogy bírjátok elviselni?
Te itt önigazolást keresel, hogy micsoda szerencsés vagy?
Én a 15-ös vagyok és nő. Nem egy kisfarkú.
16# én férfi vagyok, kb 15 cm es farokkal.
Nos eddig minden nőnek jó volt, és tudod miért, mert minőségi szexet és kielégülést kaptak, ami nem csupán a farok mérettől függ.
De majd rájössz.
#17 Aha. Ha nő lennél, akkor tudnád, hogy pont ezért számít a méret.
#18 Nem csupán, de egy elég fontos tényező. És hiába vagy egy félisten az ágyban egy kicsit ügyetlenebb 17-18 centis a nők túlnyomó többségének jobb lesz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!