Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tudnak jól szexelni a mai fiatalok?
Persze gondolom egy idő után mikor nem talál az illető partnert, fogja és leül masztizni inkább mert feladja. Aztán így elvan magában.
Persze az már más tészta hogy hol hogyan ismerkedjenek. De ez tényleg más téma.
23 eves csajhoz volt szerencsenk parommal.
Nem volt semmiben hiany sot meglepoen bevallalos volt....
Mindkettonk kivansagait teljesitette...
Szoval nem korfuggo szerintem
42F
Parom 41L
A fiatal csajok azért rosszak az ágyba (már amelyik) mert a pasik nem tudják becsületesen beizzítani őket. A mostani szexből hianyzik a legfontosabb rész....az előjáték.
Az előjáték alatt ismered meg a partnert, hogy mire reagál, mi a jó neki, ha kellő képpen beizzítod a csajt, fog ő magától olyan természetes dolgokat csinálni amire nem is gondoltál...
A farok méret pontosan annyit ér mind falábnak a símogatás, ha nem tud mit kezdeni vele a pasi, vagy nem tudja befogadni a nő.
Annyi ilyen tündérmesét hallottam, hogy nagy bottal milyen jó a szex....francokat, 60-70% a nőknek már felakad a szemük egy 18cm-től ha az becsületesen kemény és a tulajdonosa tudja használni, na az mit akar kezdeni egy 25-el...max szopogatja mind a nyalókát.
De amint már mondtam....az előjáték nélkül megette a fene azt az aktust....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!