Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ez tényleg kevés együttlét?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg kevés együttlét?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt férjemmel, 2 óvodás gyerekkel. Heti egyszer jön össze általában, van amikor kimaradt és kéthetente.

De ez kevés?

Még amikor összejöttünk, 1-2 éve voltunk együtt, akkor is heti 1 volt. Most meg 2 éve hallgatom hogy milyen kevés a szex...

Én esténként örülök ha ágyba esem, miután a gyerekek elaludtak.

Ki mennyit van együtt?

szept. 25. 05:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Heti 4-6 együtt lét van. Nálunk nagyok a gyerekek, de régen is ennyit voltunk együtt. 41f
szept. 25. 06:03
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Mindenki többet van együtt mint te. A hosszúélet titka. Masztizz! Ennyi jut neked is. A többi azt csinálja ami kell.
szept. 25. 06:10
 3/11 anonim ***** válasza:
24%
Na ezert se lesz gyerekem soha.
szept. 25. 06:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ez pont elég ha azt akarod, hogy szeretője legyen vagy eljárjon prostikhoz.
szept. 25. 06:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nőként is keveslem.
szept. 25. 06:34
 6/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Igaz nálunk csak egy gyerek van, aki nem közös, viszont együtt neveljük. Mindketten rengeteget dolgozunk mellette, de még így is heti átlag 2-5x vagyunk együtt. Van olyan hét is, amikor 6-7x, amikor olyan kedvünk van. 3 éve vagyunk együtt, az eleje óta sűrűn van szex.
szept. 25. 07:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Heti 2-3 alkalon, de van hogy csak 1 jön össze. Gyermek màr nagy 23 ève vagyunk hàzasok.
szept. 25. 07:31
 8/11 érdeklődő35 ***** válasza:
80%
Nálunk van amikor még több marad ki...😭És nem azért mert nem kívánjuk egymást, amikor összejön, akkor érződik, hogy nagyon is de a két gyerek mellett munka mellett mi is sokszor csak bedőlünk, és van amikor a kicsi még felébred és idejön....
szept. 25. 07:56
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kevés szinte nulla, aztán megy a siràs hogy szétcsalnak....
szept. 25. 10:20
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Kevésnek kevés, de nálunk sose volt jelentősen több, még a gyerekek előtt se. OK, előfordult heti 2-3 is nagyritkán, de a jellemző inkább a hetente-kéthetente 1 lett. Aztán 1 gyerekkel ez már leredukálódott havi 1-re, 3 gyerek után meg 2 havonta 1-re. Most meg már én se kívánom. Én amúgy átérzem, hogy az anyukák mennyire fáradtak, főleg ha az apuka nem veszi ki a részét a gyereknevelésből és a házimunkából, csak hazamegy, beül a TV elé egy sörrel a kezében és várja a kiszolgálást meg a szexet. Én rengeteget foglalkozom a gyerekekkel, amíg kicsik voltak, addig éjfél előtt ritkán kerültem ágyba és éjjel is állandóan fel kellett kelni hozzájuk, úgyhogy nekem se nagyon volt már energám szexelni. A feleségem meg úgy volt vele, hogy verjem ki magamnak, ha akarom, amit 40 éves korom előtt meg is tettem minden nap. Mostmár ahhoz sincs kedvem.

Amúgy igazat adok annak, aki szerint a férjed félre fog dugni. Nekem is számtalanszor megfordult a fejemben régebben, de a lelkiismeretem erősebb volt, meg aztán nekem sosem volt olyan alkalom az életben, ami akár csak kicsit is kísértés lett volna. Nem tudom másoknak honnan jönnek a szeretők, véletlen-e vagy aktívan keresik, de én sohasem kerestem véletlenül meg semmilyen lehetőség nem jött velem szembe. Mostanra meg már elfogadtam, hogy az én életem nem a szexuláis vágyaim megéléséről szólt.

Szóval megértem, hogy nincs kedved hozzá és fáradt vagy, de ez nem változtat azon a tényen, hogy heti 1 rohadt kevés. 48/F, 39/N

szept. 25. 10:40
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!