Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
0/24-es rosszlányokat tényleg akkor lehet hívni amikor akarom?
Kicsit furcsa ez nekem.
Aludni mégis csak kell nem?
Felhívom reggel 6-kor azért nem biztos hogy kedvesen fog fogadni nem?
Jaj ne legyél már mimóza, csak poén volt.
Szerintem kaptál korrekt választ is ;)
A 0-24 azt jelenti, hogy bármikr HÍVHATÓ. De ez nem egyenlő azzal, hogy bármikor FOGAD. Elvileg bármikor felveszi és tudsz vele időpontot egyeztetni, akkorra amikor Ő is ráér.
Régebben úgy szerepelt, hogy külön volt az, mikor hívható, és külön ki volt írva az is, hogy mikor "van műszakban".
1.: "A 0-24 szinte mindig azt jelenti, hogy a hirdető ezt nem töltötte ki és a béna rendszerük ezért 0-24 -re teszi. "
Ezt cáfolnám. Az elérhetőséget minden esetben a hirdető adja meg, és a hirdetés aktiválásához kötelezően meg kell ezt adni minden egyes napra vonatkozóan. (Tudom, mert én is hirdetek.) Van nekünk egy "bármikor hívhatsz" rubrika, amit be lehet pipálni, ehhez a magyarázó szöveg: "Ha ezt választod, akkor mindenhol 0-24 lesz írva."
Tehát akinek 0-24 van írva az elérhetőségnél, az bejelölte a "bármikor hívhatsz" opciót a hirdetéskezelésben. Azaz bármikor hívhatod, kérdező. Aki ezt bejelöli, az értelemszerűen vállalja ennek a következményeit (pl. hogy megzavarják alvás közben).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!