Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem,mi a jó az anális szexben?
Nem tudom megérteni,mi a jó az anális szexben.
A hölgyemény minden nap azon keresztül üríti a székletét.
Mi a jó abban,hogy én oda bedugjam a péniszemet?
Semmilyen formában nem tűnik biológiailag túl egészségesnek.
Tudományosan bizonyított tény, hogy a nők nem kuláznak. A női fenéklyuk szexre való (ellentétben a férfival)😎
Van aki szereti a pacalt és van aki nem 😅
Ez is ugyanolyan.
Akinek nincs gusztusa hozzá sosem fogja megszeretni.
Ki kell próbálni és úgy mondani vélemény
Szerintem nem is kell érteni.
Mondok egy példát, én imádom,ha egy nekem tetsző, izgató nő pl a farmerba pisil előttembes közben/ utána szájjal kényeztet... teljesen megőrülök ettől. Én sem keresem, hogy miért ez a nom plus ultrám , sőt biztos sokan hülyének néznek, hogy ez miért olyan jó.
Semmi gond ha másnak nem ad akkor nem muszaj csinalni
En például van amikor szeretem, nekem jo erzes es izgato. Mindekinek mas
Én sem értettem sokáig, soha nem is izgatott. Igazából én is mindig undorítónak találtam, illetve nem értettem, hogy miért lehet jobb? Sőt, igazából mai napig nem izgat.
De aztán megtaláltam azt a valakit, akinek minden porcikája tökéletes számomra, tiszta szívemnől szeretem. És rá semmilyen tekintetben nem tudom azt mondani, hogy undorító lenne.
És eljött az a pillanat, mikor valami hirtelen bekattant és akkor izgatott a dolog, hogy vele kipróbáljuk. Persze nagyon fontos a higiénia, utánajárás, felkészülés, hogy semmi "baj" ne érjen. Akkor pedig ki is próbáltuk, hirtelen fellángolás miatt akkor ez izgatott, szóval ilyen mentális téren kielégítő volt és elég jó. Maga a fizikai érzés pedig egyébként tényleg jó, de nekem semmi extra nem volt a hagyományoshoz képest.
Akkor 2 alkalom után le is csengett ez az egész, teljesen elmúlt az a láz és igazából azóta se izgat és egyszer nem jött rám, hogy csinájuk újra.
Jól érzed, hogy ez nem feltétlen egy jó dolog.
Sok nő a szorulásai miatt megy bele ebbe.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!