Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy jöttél rá hogy érdekel a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöttél rá hogy érdekel a BDSM?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre, hogy akik benne vannak a BDSM-be azok rendszerint arról számolnak be, hogy már gyerekkorukban is megvolt az érdeklős efelé. Ami elég fura.

Mi válthatja ki azt, hogy valakinek ilyen hajlama lesz? Illetve te mire tudnád ezt visszavezetni?

szept. 23. 20:42
1 2
 11/17 subrette ***** válasza:
100%
Gyerekkoromtól kezdve sokat jártunk vízitúrákra a szüleimmel. Ezek alkalmával gyakran játszottunk indiánost, ahol rendszerint én voltam az elrabolt lány, akit megkötöztek az elrablói. Kamaszkorba érve rájöttem, hogy ez a helyzet engem szexuálisan izgat.
szept. 25. 05:19
 12/17 anonim ***** válasza:
Véletlenül a neten láttam egy ballbusting videót
szept. 28. 08:29
 13/17 anonim ***** válasza:
Már ösztönösen ilyen videókat kezdtem el nézni az interneten tini koromban.
szept. 28. 12:47
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kicsi gyerekkorom óta magamhoz nyúltam, miközben arról fantáziáltam hogy rossz kislány voltam és elfenekelnek. Nem kapcsoltam össze a szexualitással. Később persze összekapcsolódtak a dolgok, és arra is rájöttem, hogy ha a fiúkat megkérem hogy fenekeljenek el, egész jó dolog tud kisülni belőle.

Nálam igazából semmi nem váltotta ki, szerintem így születtem.

szept. 29. 01:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Tök érdekes hogy ez így alakult :) Én a másik oldalon vagyok és elösször azt hittem hogy nettó bdsm hívő vagyok, Aztán rájöttem hogy nem is kimondottan a bdsm ami vonz, sőt van ami kimondottan taszít benne, hanem inkább a jó értelembe vett különlegességek..

szept. 29. 08:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Én azt vettem észre, hogy az ex csajom dug egy felcsatissal és élvezem. Ekkor kezdett gyanús lenni.
szept. 29. 08:54
 17/17 anonim ***** válasza:
17 évesen szabálysértési őrizetbe vettek, többször megbilincseltek és majdnem három napon át voltam bezárva egy cellába. Izgalmas és izgató volt, bár a fogdában megállt az idő, de még így is "megérte".
okt. 1. 05:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!