Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meztelen játákokra, kihívásokra lenne igény, szeretnek mások is pucéran szorakozni ?
Önmagában nem hangzik rosszul, de sok embernél, akinél nem természetes a meztelenség, ez nem működne, pontosabban továbbfajulna. Fogdosás, szex, esetleg képek/videók készítése.
Én szeretek meztelen lenni, de kizárólag a megfelelő gondolkodású emberekkel.
19/F
Hogy értendő ez a dolog?
Aki büszke a testére biztos szívesen teszi ezt.
Nyári táborokban az egyik legjobb játék...
Dehogy vadul el, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.
Mi is meztelen fürdőzéssel indítottunk aztán lett belkőle éjszakai meztelen futás is, persze fogadással egybkötve, ki meddig stb, lényeg, hogy jó poén.
Lényeg, hogy senki nem látta benne a szexualitást, pedig elég sokan voltunk.
Olyan értelemben vadult csak el, hogy poénból pár ember ruháját elvitték, aztán csak később kapták meg, de ez volt a legnagyobb durranás.
Hidd el, főleg csajok látták benne a szexualitást. Mindig a "csúnya férfiak" a téma, aztán nálunk pl fiúknál elő se jött, tök semlegesen álltak az egészhez, na ehhez képest a csajok utána kibeszélték minden srác farkát. Szóval érdekes dolog ez ... Én azt mondom, csak a képmutatás nagyobb a lányoknál, amúgy semmi extra nincs az egészben.
Én is szeretek meztelenkedni, de ilyen játékokban csak is egy bizonyos bizalmi szint utan lennek venne.
20/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!