Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem vagyok túl válogatós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok túl válogatós féle. De ezek után is folytassák viszonyt a csajjal ?

Figyelt kérdés

Röviden az történt 3nappal ezelőtt, hogy le feküdtem az exemmel.

Mellesleg tőle van egy kislányom is aki miatt tartjuk a kapcsolatot.

Szóval nagyjából 2 hónapot nem voltunk együtt "úgy" és kiderült egy véletlen telefon hívásból aznap este, hogy röviden nőkkel és férfiakkal is egyszerre többel szokott együtt lenni.

Eddig is 3 éve hatalmas R*banc volt ingyen és az is kiderült, hogy ő megy a férfiakra nem a férfiak rá.

De ezek után

3napja konkrétan szégyellem magam miatta.

Nagyon nagy étvágyú nő amivel sose volt bajom. Soha nem hoztam fel neki mert úgy voltam vele az ő dolga nem az enyém.

És ráadásul nagyon csinos formás szinte elképesztően ritka szép nő a teste mindig megfogott.

De ezek után valahogy tényleg szinte undorom a nőtől szépségétől függetlenül is.

Kérdés. Egéséges az, hogy ennyire el ment a kedvem tőle?

Nnormális az ha már inkább undorom ezek után a nőtől főleg ha konkrétan az arcomba vágta hogy két testvérrel volt meg egy nővel egyszerre ?

És ezeket mutatta a telefonba nekem.

szept. 22. 17:04
A kérdező szavazást indított:
Igen normális ha el ment a kedved tőle ezek után.
Nem igazán normális hogy elment a kedved tőle.
12 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy az a gyerek tőled van?
szept. 22. 17:08
 2/6 anonim ***** válasza:

Most megkérded hogy te mit akarsz meg mi a jó és egészséges szerintünk.

Gondolkozz inkább.

szept. 22. 17:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát ha teszem fel ezt a kérdést magas írja ki ugyan így anonimba.

Hááát igen valószínű, hogy én 99%ban a két válasz közül az elsőre szavazók.

Mert elég durva azért amit csinál. Meg nekem gusztustalan is akármennyire is szép vonzó a csaj és brutálisan is csinos.

szept. 22. 18:06
 4/6 anonim ***** válasza:
A leírásod alapján az előéletetek miatt megértem, hogy elment tőle a kedved. Amúgy ettől eltekintve nekem csak szexpartnerként nem volna ellene kifogásom, engen nem zavarna, hogy fűvel-fával csinálja, én is benne lennék ilyen gruppenekben.
szept. 22. 18:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Igazából az ő élete.

Neked meg vagy van kedved hozzá vagy sem. Ezt neked kell eldönteni.

Én továbbra is kezelgetném ha csinos és jó az ágyban.

DE ez csak az én véleményem.

szept. 22. 21:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Passzold át a csajt
szept. 23. 07:29

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!