Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért jó, ha átver a mellméret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó, ha átver a mellméretével kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Még egy éve kb. egy lánnyal beszélgettem instán, alapból is ismertük egymást, mert egy városban lakunk, elkezdtünk flörtölni. Mondtam, hogy nekem a női mellek s gyengéim, aztán mindig "éheztetett", hogy neki jó nagy, szép mellei vannak vékonyságához képest, ezt többször felhozta magától is. Pólóban, meg főleg képeken tényleg olyan formásnak, alkatához képest nagynak mondható melle volt.

Aztán átjött, elkezdtünk smárolni, leszopott, leakartam venni a pólóját, azt nagyon nehezen engedte, végül a melltartót is sikerült, de kb. alig volt melle, picit csalódott voltam.

Miért jó ez a lányoknak, hogy nem csak a férfiakat, de magukat is becsapják? Nem rossz ikyen tudattal élni, hogy azt hiszik mikyen nagy melled van, vagy milyen szép vagy kisminkelve, de ez smúgy nem is igaz?

szept. 21. 13:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom valami extra push upot használ. Gondolom azért csinálják, mert így több pasi észreveszi. Egy jó szemmel ki lehet ezt szűrni. Egy nagy mellnek úgymond van "hossza", ha ki van rakva. A kis mellek, amik fel vannak nyomva, látni rajtuk, hogy nem sokat emelkednek ki, csak össze van nyomva. Én nem használok push upot, mert nagy mellem van és egy ilyen melltartóban brutál aránytalanul nézek ki.
szept. 21. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
Kisfiam majd ha rájössz hogy egy nő nem csak mellből áll akkor nem fogsz ilyen semmiségekről kérdést kiírni
szept. 21. 13:20
 3/5 A kérdező kommentje:
Ha csak szexre kellett, akkor igen, fontos.
szept. 21. 13:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Lány vagyok, de van egy dohányboltos lány a környéken, aki mindig kipakolja a "melleit", de látszik, hogy csak egy bimbóból áll az egész. Nagyon feltűnő, hogy nincs neki, mégis a nyakába hordja kirakva. Nem értem, hogy nem veszi észre, hogy teljesen észrevehető, hogy nincs ott semmi.
szept. 21. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez olyan lehet mint a sok 20 centis pasi :)
szept. 22. 09:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!