Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk, Lányok! Van aki idén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Lányok! Van aki idén nyáron volt életében először nudista strandon? Kivel mentél? Mi vitt rá? Hol voltatok? Milyen élmény volt? Mik a negatívumok/pozitívumok? Tervezed a jövőben is hogy mész még? (Írj kort, nemet is! Köszi!)

Figyelt kérdés

szept. 21. 06:57
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Igen

Egyedül mentem F19 bi

szept. 21. 06:58
 2/6 anonim ***** válasza:
84%
Igen, barátnővel próbáltuk ki
szept. 21. 07:17
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Csajommal voltunk idén júliusban. Szeretünk új dolgokat ki próbálni illetve sosem volt ellenemre ha a férfiak esetleg lenge öltözetben látják a párom. Mi egy kisebb strandon voltunk, amolyan nem hivatalos nudista strand de mégis mindneki tudja, hogy ki miért jár oda.

Mi nagyon jól éreztük magunkat, féltünk, hogy inkább csak idősebb korosztály lesz ott de igazából nagyon vegyes volt. Gondolom van egy jo pár rendszeres strandoló mert sokan ismerték egymást , minket meg inkább csak méregettek. Láttunk pár új dolgot , tapasztaltunk ezt azt de nekünk nagyon jó élmény volt minden szempontból 😉

szept. 21. 08:00
 4/6 anonim ***** válasza:
52%
Én párommal voltam egy lakatlan szigeten a Fülöp-Szigeteken. Mi voltunk egyedül. Nem kifejezetten nudista strand de azt is csináltuk
szept. 21. 08:00
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Jaj szamomra nagyon fura a nudistaskodas. Nem birnam ki h ne bamuljak meg mindenkit
szept. 22. 08:10
 6/6 anonim ***** válasza:
En regebben a baratnommel jartam sok ilyen helyre, de egy ideje nincs kivel. F45
dec. 7. 13:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!