Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, látványra egy nagy, vastag pénisz vonzóbb, izgatóbb, mint egy átlagos?
Figyelt kérdés
Most nem a használatról beszélek, hogy szex közben jobb-e, csak a látvány. Egy nagy, vastag pénisz szexibb, mint egy átlagos, vagy kicsi vetélytársa?szept. 19. 15:48
A kérdező szavazást indított:
Igen, a nagyobb pénisz izgatóbb látványra
Nem a mérete izgat fel egy pénisznek
29 szavazat
1/17 anonim válasza:
Igen, látványra jobban tetszik egy nagy méret. Férfiaknál is így van, az átlagosnál kicsivel nagyobb mell mindenkinek jobban bejön, mintha alig lenne melle.
2/17 anonim válasza:
Látványra egyáltalán nem izgató számomra egy pénisz
3/17 anonim válasza:
Ha csak a péniszt nézzük, látványra izgatóbb egy nagyobb méret. De nálam ennyi, szex az átlagos méretűvel az életvezetés számomra. Az meg hogy mennyire izgulok fel nem a péniszén múlik hanem az egész pasin.
4/17 anonim válasza:
Látványosabb, izgatóbb egy nagyobb farok.
6/17 anonim válasza:
Igen izgató
De viszont a használaton van a hangsúly ✌️✌️😁
7/17 anonim válasza:
Egy nonek sem izgato a penisz latvanya
9/17 anonim válasza:
Én azzal vitatkoznék hogy egy nőnek ne lenne vizuálisan izgató egy szép, ápolt pénisz. Ami fontosabb szempont náluk szerintem maga a kontextus, a hangulat. Most ha előcsapom a semmiből a farkam nyilván inkább egy ijedtséggel kevert undort fog kiváltani. Tök érthető. De ha egy eleve szexuálisan felfokozott hangulatban látják meg a péniszt, és az még esztétikus is, szerintem az nekik is vonzó.
10/17 anonim válasza:
Nem csak látványra jobb. Minden szempontból előny a nagy 😃
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!