Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás-e vagy sem?
Figyelt kérdés
Ha egy házaspárnál a feleség hagyja, hogy a lábát egy másik férfi puszilgassa, simogassa meg megengedi hogy kiverje rá (a férj tudta nélkül), az megcsalásnak számít-e a feleség felől?szept. 19. 15:21
11/19 anonim válasza:
Mindenki másképpen gondolja
Nekem már az lenne
12/19 anonim válasza:
ha nem ér hozzá és csak simán magának veri (nem rá a feleségre) akkor tőlem csinálhatná de ezt gondolom nyilván ugy hogy fizet neki
13/19 anonim válasza:
Kérdezd meg fordítva, te megcsalásnak vennéd ha a férjed a tudtod nélkül idegen nők lábára/mellére akárhova verné a brokeszt?
Avagy ha a pasi vagy, te megcsalásnak vennéd ha a feleséged lábára idegen férfiak recskáznának rá?
14/19 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy melyik városban él ez a nő? :D
15/19 TurcsikTibor1954 válasza:
Ma már ez, ha nem is általánosan, de valamilyen formában létezik. A neve.: szexuális szabatosság. A házasfelektől függ, mit vesznek játéknak és mi az érzelmi-szálas,
16/19 anonim válasza:
Üdvözlöm a kérdezőt hazánk legerényesebb közösségében. Itt mindenki makulátlan életet él, hűséges, erényes. 😂
18/19 anonim válasza:
Én ráverném a feleséged lábára (is)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!