Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt a férfiak, hogy a lányok csak a nagy méretet szeretik?
Mert azt hiszik, azért sikertelenek a nőknél, mert kicsi a kukac, vagy épp átlagos. Fel sem merül még gondolati szinten sem, hogy más lehet a baj. Sokkal egyszerűbb másra mutogatni, jelen esetben ránk nőkre, hogy nekünk csak lókolbász felel meg, mint belátni, hogy valami nincs rendben velük.
Vagy képtelenek egy mondatot eldadogni, vagy fogalmuk sincs hogy kellene udvarolni, vagy fogalmuk sincs hogy néz ki, vagy mit kellene csinálni egy női nemi szervvel, vagy pedig határtalanul tojnak rá, hogy a nőnek jó-e az aktus, csak döfködnek és viszontlátásra…
Mert ők maguk nagyot szeretnének és könnyebb a nőkre fogni.
Amúgy nekem ugyanez a tapasztalatom, mint neked. Egy esetben sem volt túl kicsi, ellenben túl nagy már igen. Szerintem 19-20 centitől már macerás a szex, mert akkor állandóan figyelni kell, hogy ne okozzon fájdalmat, ne sérüljek meg. Igen, emiatt csomó plusz szabály van és a durva szex is nagyon-nagyon óvatosan történik. Az anál meg ki van zárva.
Szerintem itt kb 8-10 ilyen van aki ezt nyomja, de azt aztán kegyetlenül.
Mindegy mit írnak neki úgyse lehet meggyőzni őket.
Már én is írtam nekik hogy nincs 15 cm, bár nem mértem soha és engem egy csaj se hagyott ott a farkam miatt, de hiába.
Meg aztán azt is írták már többen hogy ami van azzal kell tenni amit tenni kell, az nem lesz úgyse nagyobb.
A való életben is beszélgettünk a haverokkal a csajokról, de egyikőjük se említette a méretet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!