Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aki élvezi a pisiszexet, hány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki élvezi a pisiszexet, hány évesen és mi volt az első ilyen élménye?

Figyelt kérdés

szept. 18. 19:00
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Kb 21 eves lehettem
szept. 18. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
9%
Senki nem élvez ilyet. Fejezd be
szept. 18. 19:22
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Pontosan már nem emlékszem hány éves voltam. 20 felett az biztos. Barátnőm a számba pisilt :)
szept. 18. 19:34
 4/8 anonim ***** válasza:
91%

23 voltam amikor láttam és fogtam farkat ami éppen pisilt.

Nagyon szexi volt, utána azt a pár cseppet le is nyaltam.

szept. 18. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
92%

Én ép szexelni akartam egyik volt barátnőmmel , mire közölte velem , ne piszkáljam hanem engedjem ki gyorsan a vécére , mert le fog pisilni , annyira kell pisilnie .

Én azt akartam hogy pisiljen le , de kiszaladt a vécére .

Viszont utána alaposan ki nyaltam neki a frissen pisis punciját , nagyon élveztem .

szept. 18. 20:57
 6/8 anonim ***** válasza:
68%
Nagyjából 12 éves koromban arra ébredtem, hogy pisilek. Sok bement már. Aztán valamilyen megmagyarázhatatlan, kellemes érzés fogott el és szándékosan beengedtem a maradékot, gondoltam már úgyis mindegy. Nagyon jó ötlet volt, mert piszokul élveztem. Felizgultam és maszturbáltam, gyorsan el is élveztem. Hát azóta szeretem.
szept. 19. 04:18
 7/8 anonim ***** válasza:
86%
Kb 17 voltam az akkori barátnőm pisilt le
szept. 19. 07:39
 8/8 anonim ***** válasza:
43%

Sajat magamat gyerekkorom óta zuhany alatt, a farkam felállt kozben es utana, pedig meg mas nem jott :) aztán a kispesti uszodaban batyam eszrevette egy uszas utan zuhiban es utana otthon ram nyitott szinten zuhanyzas kozben es lehugyozott. Fejre nem, felsotest es onnan csorgott lefele. Mondjuk ettol is felallt...

Aztan kesobb lett belole oda-vissza is.

szept. 19. 16:27

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!