Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van itt olyan aki visel(t)...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki visel(t) komolyabb erényövet?

Figyelt kérdés

BehindBarz, Neosteel, Mysteel, FancySteel. Ezen gyártók termékeire lennék leginkább kíváncsi, de természetesen minden más is érdekel, már ha van itt olyan akinek vannak ilyen típusú erényövekkel tapasztalatai.

Összességében bármilyen infót szívesen fogadok, de különösképpen érdekel pl. "kényelmesen" viselhető-e hosszútávon, szökésbiztos-e, higiénia, WC használat, mindennapok (ülés, séta, guggolás), sportolás stb.

Köszönöm az értelmes válaszokat.

szept. 17. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Fémet vegyél és belső lakatosat hogy ne csilingeljen.
szept. 18. 06:48
 2/4 bedrik ***** válasza:
74%

Egy ideje tervben van, hogy kapok egy fullos erényövet, ami teljesen lezár, de egyelőre még várat magára. A cél hogy ténylegesen viselni lehessen 0-24 ben, de nem gondolom, hogy pl egy Carrara öv erre alkalmas lenne. Talán egy Neosteel, de abban sem vagyok biztos, gondoljunk csak a napi feladatok elvégzésére, a sportolásra, az öltözködésre vagy épp a pihenésre.

Közel 5 éve vagyok lezárva különböző, egyre kisebb méretű erényövekben, ami 2024 re már egy mínuszos irverted típust eredményezett, így indokolt lenne a tovább lépés...

szept. 18. 07:44
 3/4 anonim ***** válasza:
80%

Németországban voltam egy BDSM rendezvényen és ott találkoztam egy férfival aki Neosteel Arch övet hord. Őt kifaggattam mivel akkor épp minden vágyam volt egy ilyen erényöv, de aztán sajna nem tudtam beszerezni azóta se.

Azt mondta ez tényleg szökésbiztos, de neki 1 év volt mire megszokta, egyrészt elég sokat kellett rajta alakítgatni, és még utána is rengeteg idő volt, mire hozzászokott (ugyebár ez egy folyamatos kemény öv a derekadon, nem egyszerű hozzászokni). Hétköznapi teendőkben nem akadályoz, de a sportolás nehézkes benne. Annyit mondott még, hogy az ülés bizonyos pózokban nagyon kellemetlen, és hogy le kellett cserélnie a foteljét, meg a kocsiban is átállítani az ülést, de az autóban ülés még így is kényelmetlen tud lenni.

szept. 18. 18:35
 4/4 anonim ***** válasza:
48%
Én már láttam egy komonyabbat, az nem vigyorgott sose.
szept. 19. 11:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!