Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 40es pasi vagyok, de továbbra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pzbp kérdése:

40es pasi vagyok, de továbbra is a 20as csajok puncija indít be igazán. Ez ciki? Fiatal hölgyek! Ti mit gondoltok a nálatok 20-30 évvel idősebb pasik szexuális közeledéséről? Izgatóan hat rátok, vagy inkább viccesen?

Figyelt kérdés

#idősebb férfi #fiatal punci
szept. 17. 14:23
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

8! Köszönöm. Neked volt már részed idősebb pasiban? Vélemény?

9! Te mennyi vagy?

szept. 17. 15:35
 12/26 anonim ***** válasza:
0%
Egy képet küldhetnél:)
szept. 17. 15:36
 13/26 anonim ***** válasza:
9%
Kérdezd nyugodtan :)
szept. 17. 15:41
 14/26 anonim ***** válasza:
57%
Kb 38 éves koromig én is így voltam vele.Sose voltam 30 nál idősebb nő.A milf kategória nem az én világom volt.Most viszont 45 évesen már nem tartom életszerűnek hogy egy húszéves lányal bármit is csináljak .Nem szeretném ha elmegyünk vacsorázni és apjának mezzenek ;)Jól tartom magam semmi ősz hajszál napi háromszor edzőterem .Tehát nem egy lölő vagyok de állt sem😎40 + nagyon jó csajokat fedeztem fel.Nagyon élem ezt a korszakot .A legtöbb természetes nem mű baba üres fejjel .(t a kivétel )
szept. 17. 15:44
 15/26 A kérdező kommentje:
Na jó, már nem bírom követni! Túl sok itt az Anonim nevű hölgy! Keressen privátban akinek privát kérdése van! ;)
szept. 17. 15:45
 16/26 anonim ***** válasza:
20%
Hacsak nem ultrajóképű, akkor szánalmas.
szept. 17. 15:50
 17/26 anonim ***** válasza:
39%

Ahhoz jóképűnek kell lenned és kicsit izmosabb sportosabb testalkatúnak, hogy a 20-onévesek összejöjjenek veled.

20 év korkülönbséget csak ilyen esetben fognak elnézni a csajok.

(az más eset mikor valaki ATM-et keres)

szept. 17. 17:13
 18/26 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem gáz

20l

szept. 17. 17:24
 19/26 anonim ***** válasza:
45%

Őszintén? Szerintem röhejes. Egyszerűen röhejes, amikor egy negyvenes (vagy idősebb) férfi úgy tesz, mintha a kortársai jóval idősebbek lennének nála, ellenben ő olyanokkal képzelni el magát, akik korban inkább lehetnének a lányai, mint a párjai.

Nyilván vannak kapcsolatok nagy korkülönbségekkel, de ez a fixáció (pláne ezzel a fogalmazással... Érted, nem is a nő indít be, hanem a puncija; hihetetlen tárgyiasító és lekezelő.) rémes.

Nálam is több idősebb kolléga próbálkozott be, aztán még ők vannak megsértődve, amiért elutasítom őket. Az különösen szórakoztató, amikor azzal próbálnak meggyőzni, hogy ők mennyivel tapasztaltabbak és mennyivel érettebbek a páromnál, aki huszonöt. Az meglehet (bár az esetek többségében ezt se érzem igaznak), de ezt a logikát követve akkor már egy nyolcvan, kilencven éves férfit kéne keresnem.

23/N

szept. 17. 17:32
 20/26 anonim ***** válasza:
71%

kb. 1000-ből 1 pasi van aki jóképű , izmosabb kicsit, és valóban fiatalabbnak néz ki 5-6 évvel 40-él-.

De ezt hajlamos nagyon nagyon sok férfi gondolni magáról...

Nagyon ritka, de azok nem is kérdezőködnek ilyen oldalakon, sőt nem is panaszkodnak, nem is kérdezősködnek, mert tudják, h jól néznek ki, hanem együtt is vannak egy fiatal csajjal.

szept. 17. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!