Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Múltkor szexeltünk egy lánnyal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Múltkor szexeltünk egy lánnyal és mondta milyen nagy a méretem, vagy 23 centi, de igazából a közelébe sincs. Ezért van az, hogy itt gyk-n sokan mondják, hogy voltak 22-23 cenris mérettel?

Figyelt kérdés
szept. 17. 08:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Itt a gyakorin szívatják a farokméregetőket,mert mindenki unja már.
szept. 17. 09:05
 2/13 anonim ***** válasza:
66%

gyakoriból ne indulj ki iylen péniszes kérdéseknél soha :D

őszintén: nekem 17 cm, és sok lányak így is nagy volt, mikor tövig nyomtam olyan pózban, fájt nekik, vagy kellemetlen volt.

De lehet csak technika....

szept. 17. 09:09
 3/13 A kérdező kommentje:
Engem sem izgat ez a dolog nagyon, csak furcsa, hogy itt mindenki volt már 20 felettivel, aztán nekem "csak" 18.5, de több lány is úgy reagált, mintha sosem látott volna ekkorát.
szept. 17. 09:11
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Igazából ez a férfiak hibája is. Volt párom azt mondta, hogy neki ilyen 17 centi körül van, aztán amikor szakítottunk és együtt voltam egy másik férfival, ledöbbentem milyen nagy van neki, gondoltam magamba, hogy legalább 20 centi és kiderült, hogy az volt a 17 centi. Szerintem rátesznek pár centit a férfiak. Visszagondolva a páromnak 14-15 centi között lehetett.
szept. 17. 09:16
 5/13 anonim ***** válasza:
72%

4# ... na ebből is látszik, hogy egyrészt a férfiak egy része állandóan hazudik a méretét illetően, a nők döntő többsége pedig abszolút nem tudja megmondani egy farokról, hogy 13, esetleg,16 cm...vagy 18.

De igazából nincs is jelentősége, metza szex vagy jó, vagy nem, a méret nem az elsőszámú fokmérője.

szept. 17. 09:22
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez is egy jól becsomagolt mekkora farkam van kérdés.
szept. 17. 09:32
 7/13 A kérdező kommentje:
6-os nem annak szántam, de a lányok a méretekkel kapcsolatban nagyon el vannak tévedve.
szept. 17. 09:33
 8/13 anonim ***** válasza:
65%
Jellemző ezek szerint a téves becslés. Nekem 18centi akárhogy mérem, de nem egyszer hallottam exeimtől, hogy "legalább 22" és társai.
szept. 17. 09:38
 9/13 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem itt gyakorin is a férfiak generálják ezt a feszkót maguknak, sokszor nőkként irogatva. Nem bántásból, de nőként nem ez a legfontosabb (sose egy barátnőm se mondott centiket, hanem technikai dolgokat, hova tette a kezét, mi esett jól stb.). Eddig csak a férfiismerőseim rugóztak ezen, mert nekik fontos. Meg nem is nagyon tudsz róla nőként, hogy mennyi az annyi, mert tiniként sosem méregetted, amikor meg élőben láthatod, akkor pláne nem ezzel foglalkozol. Én kb fél éven keresztül nem is tudtam mekkora a barátomé. Nem mert nem láttam, hanem mert a puncim nem centi. Akkor valami miatt, viccből feljött a dolog a barátommal, és akkor ketten megmértük, azóta tudom, hogy mennyi az annyi. Utólag visszagondolva így már a korábbiakat is be tudom lőni, de valahogy sosem jött fel a dolog, meg nem is érdekelt.

Emellett megsúgom, hogy nőként sem én, sem a barátnőim nem panaszkodtak még sosem a barátnőim kicsire, pedig olyan szégyentelen dolgokat is mondtak már a faszijaikról, hogy az arcom majdnem leesett. Itt gyakorin meg érdekes módon minden második nő 25 centitől indítja a vágyait. Nem azt mondom, hogy nem létezik ember, aki preferálja a nagyot, de szerintem érdekes a kető közötti eltérés. Biztosan nem ugyanaz a 3 férfi írogatja ki a kisfarkas kérdéseket meg válaszokat női oldalról...

szept. 17. 10:05
 10/13 anonim ***** válasza:
63%
Az ilyeneket nem kell komolyan venni. Egyszer régen még egy prosti is eljátszotta, hogy "hű de nagy volt ez" pedig csak 18cm. Azért csinálják hogy imponáljanak, meg persze azért 18 felett már jó szokott lenni minden csajnak, azt akarják hogy menj újra! Amúgy a csajok sokkal jobban be tudják lőni a méreteket mint ahogy a legtöbben gondolják (meg itt a gyk-n híresztelik a kisfarkúak).
szept. 17. 10:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!