Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mikor érzitek kellemetlennek, ha érzitek, ahogy feláll a farkatok? Szokott olyan lenni hogy a nadrágban feláll és látszik és attól tartotok, valaki észreveszi?
Figyelt kérdés
Lehet hogy egy furcsa kérdés, de őszintén, érdekel mert kíváncsi vagyok hogy működik a másik nem...szept. 16. 23:45
1/11 anonim válasza:
Szokott felállni. De ha észre veszik sem érdekel. 34F
2/11 anonim válasza:
Van olyan gatyám amiben látszik nagyon, de általában a póló vagy a pulcsi eltakarja. De elég feltűnő, ha feláll. 24F
3/11 anonim válasza:
Nekem akkor kellemetlen, ha borostás odalent és merevedéskor a makkom hozzádörzsölödik. Ilyenkor, ha megyek folyamatosan dörzsöli és nem lankad le. Akkor látható a merevedésem, ha oldalra áll a cerka. Ilyenkor a zsebemből függőlegesbe próbálom igazítani, de nem mindig sikerül.
4/11 anonim válasza:
Ha úszónadrágban feláll nagyon látható
5/11 anonim válasza:
Hát, a buszon és a strandon zavart kamasz koromban.
6/11 anonim válasza:
Nekem átlagos méretű, de picit vastagabb farkam van, bármit veszek fel, legyen az melegítő, vagy farmer, mindig látszik, ha feláll. Többek között azért is, mert nem tudom úgy helyezni másképp, hogy kényelmes legyen. Kb 25-26 évesen megtanultam, hogy ne érdekeljen. Most vagyok 29 és igazából a legtöbbeket irigységgel tölti el, vagy még be is jön a nőknek.
7/11 anonim válasza:
Kicsit zavaró dehát ez van, nem mintha mással nem fordulna elő
8/11 anonim válasza:
Sose kellemetlen. A közelben lévő nőktől várható ilyenkor segítségnyújtás ösztönösen. Legalábbis a legtöbben elvárnánk.
10/11 anonim válasza:
Nekem masszázson, kozmetikusnál elég ciki tud lenni. (Túl jó csaj a kozmetikus)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!