Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A péniszpumpa (tartós) méretnö...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A péniszpumpa (tartós) méretnövelésre is alkalmas?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hallottam már a péniszpumpáról, de nem tudom, hogy higgyek-e a különböző reklámoknak. Azt írják, hogy erekciózavar megszüntetésére, és pénisznövelésre is alkalmas.

Van olyan, aki használta/használja? Engem az érdekelne, hogy hosszabb távon, rendszeres használat mellett tényleg megnő tőle a péniszed? Nyilván nem várok csodát, de állítólag 2-3-4 cm-et tényleg nő.

2010. nov. 3. 14:39
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére nincs szükségem ilyenekre.
2010. nov. 3. 14:43
 2/8 anonim ***** válasza:
Olyan esztétikus lesz mint a Geronazzó Mária feje
2010. nov. 3. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
xDDDDDD
2010. nov. 3. 14:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, bár közelebb nem jutottam a megoldáshoz :)
2010. nov. 3. 15:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, csak átmeneti a változás, nem tartós, és könnyen tönkreteheted a péniszed érrendszerét vele, tehát erekciós gondok is lehetnek.

Inkább legyen kisebb, de mindig kemény és tudd használni, én azt mondom. Gondolom, azért 10 cm-től nagyobb, bár ehhez semmi közöm.

2010. nov. 3. 15:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, nagyobb 10 cm-nél, 15, átlagos...
2010. nov. 3. 16:28
 7/8 anonim ***** válasza:

18:41 vagyok. Enyém is 15 körül van. Vannak az interneten nyújtószerkezetek, hát pénzkidobás volt, egyszerűen megőrültem a fájdalomtól. Napi 9 órát viselni, nem ment és feltűnő volt meg állandóan kicsúszott belőle.

Arról nem is beszélve, hogy mennyire szorított, amikor felállt a farkam.

Na ekkor határoztam el, hogy fontosabb a péniszem egészsége, hogy jó erekcióm legyen, és hogy ne legyek majd gyorstüzér. Egy nemzetközi felmérés szerint 14,99 a magyar átlag, ha meg senkinek sem lesz elég, akkor sajnos így jártunk, ezen változtatni nem tudunk.

2010. nov. 3. 19:46
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm, hogy megosztottad ezt velem! A barátnőm nem elégedetlen vele, viszont én igen. :$ De, akkor nem veszek péniszpumpát..., sem mást, egyelőre :)
2010. nov. 5. 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!