Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hölgyeim a punciszőrnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim a punciszőrnek a tangához van bármi köze? Tangát akkor is felvesztek ha szőrösek vagytok odalent, vagy akkor franciabugyit használtok

Figyelt kérdés

szept. 16. 15:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

És ha szőrtelenítés ellenére sem selymes, mert kipatoggok és begyullad a szőrtüsző?

Számomra inkább maradjon szőrös mint a szőrtelenítésből adódóan csúnya.

szept. 17. 09:22
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Szőrösen is tangát használok.27N
szept. 17. 09:52
 13/23 Bekecs Béla ***** válasza:
0%
Akkor elkell menni borgyogyaszhoz megvizsgáltatni mert az nem normális. En tuti elkuldenelek.
szept. 17. 10:04
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Én meg össze sem jönnék veled mert egy felszínes bunkó csávó vagy. ;)

Majd rájössz egyszer arra is, hogy a nő öregszik is és nem lesz örökké selymes és feszes bőre.

Sőt csúnyábbat is mondok... Te is öregedni fogsz és neked sem lesz férfi létedre mindig ropogós pipi husid... (kivéve ha pénzes vagy, de az meg a pénznek szól nem neked).

szept. 17. 10:07
 15/23 Bekecs Béla ***** válasza:
0%

Elkell járni sporolni, gyurmázni szedni vitaminokat stb. Tudatos életmód. Vannak a barati koromben 50+-os gymbrok akik olyan patikák, hogy enni lehetne róluk.

Ferfiaknál a pipihús átvált sármosságba.

Reflektálva arra, hogy idosebb nőknek nem marad selymes a bőrük csak annyit nyilatkoznek. De ;)

szept. 17. 10:13
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

A női testen nincs helye a szőrnek? De akkor miért van mégis ott? Különös tekintettel az intim szőrzetre? Funkció nélküli? Szólni kéne A Nagy Biológiafelelősnek, hogy valamit szarul csinál, újratervezés van. Még egy pár dolgot is érdemes egyúttal átgondolni. Van-e helye agyarnak az elefánton? Az oroszlán farka végén a bojtnak? A kakadu fején a bóbitának?

Az meg olyan szórakoztató, mikor arra utalgatunk, hogy a szőrtelenség a kulturáltság, igényesség, műveltség fokmérője. Eddig azt hittem, hogy pl. Platón vagy Garcia Marquez olvasása. De most már tudom, hogy ha leborotválja az ember a pina- vagy faszszőrét, intelligensebb ember lesz, morálisan jobb ember lesz.

Pingvin Patika

szept. 19. 09:57
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig tangát hordok. Szőr az általában csak egy csík vagy csupasz.
szept. 19. 11:04
 18/23 Bekecs Béla ***** válasza:
0%

16#

Ősemberek idejen tokeletes celt szolgált a szőr. Mai vilagba már nincs helye. De ha allatokhoz es az osemberhez hasonlitod magad es még te tartod ezek utan magad kulturáltnak?

Intelligencia fokmérője a konyv olvasas? Nos, nem. De a szőrtelenség sem. Erdekes párhuzamot vontál le, es nagyon furcsa erveket hoztál fel. De elfogadom.

Viszont azt senkitol se fogadom el, hogy egy elburjánzott nem kezelt szoros intim terult higeniat es apoltsagit tukroz. Bocs ha valaki ezen megsertodik. Fanirozott csik meghagyás es hasonlo alakzatok az egy más téma.

szept. 19. 12:46
 19/23 anonim ***** válasza:
Bákács Bélo, köszönjük!
szept. 19. 13:50
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Csupasz vagyok
szept. 23. 16:16
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!