Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiùk, beindulnàtok egy ilyen csajtól, vagy ez tùl vèkony szàmotokra?
szept. 16. 10:00
2/25 anonim válasza:
Be, de ez a kép kb 10 éve készülhetett:D
3/25 anonim válasza:
Bejön. Úgyis csak versenyformában ilyen.
5/25 anonim válasza:
Szemből amúgy nem rossz.. a kulcskérdés ott van, hogy ha ehhez az alakhoz van segge, akkor tök oké is tud lenni, volt ilyen alakú csajom, kerek , feszes seggel, imádtam. :)
6/25 anonim válasza:
Jó alakja van nagyon, látszik, hogy foglalkozik magával.
8/25 anonim válasza:
Túl izmos, nem a vékonyság a baj...ez így " férfias".
Nem ilyen izmos, de ilyen alkat nagyon bejön.
10/25 anonim válasza:
Bár már nem éppen Fiú korban vagyok, de engem mindig is megőrjítettek az ilyen vékony lányok. Lehet azért, mert én nem vagyok éppen törékeny alkat.
Az utolsó partnerem 170cm és akkor épp 47kg volt.
50+Ffi
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!