Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori, hogy nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori, hogy nők írnak rád a gyakori kérdések szexualitás kategóriájából?

Figyelt kérdés

Néha írok ki kérdést vagy válaszolok. Nem ritka, hogy utána kapok privát üzenetet (szerintem férfiaktól). Csak azt nem értem miért adják ki magukat nőnek. Az adott kérdésemből vagy válaszomból egyértelműen látszódik, hogy én hetero vagyok.

Mivel egyiknek se válaszolok, így mégse tudhatom pontosan az illető nemét. Komolyan van olyan nő, aki csak úgy ráír itt férfiakra és akar is valamit? Egyáltalán vannak itt nők?

szept. 16. 00:02
1 2
 1/11 Suetonius ***** válasza:
100%
Volt rá példa, igen! :)
szept. 16. 00:08
 2/11 NemFogodKitalálni ***** válasza:
71%
Én volt már, hogy pár válaszra írtam privát, de semmi ismerkedési célból, házas vagyok. Csak szimplán érdekes volt a válasza, vagy csak kérdezni akartam valamit. Soha nem kaptam választ eddig. Gondolom vagy el sem olvassák és automatikusan törlik és/vagy tiltanak, vagy elolvassák és egyből azt gondolják, hogy tuti nem nő vagyok, hanem valami perverz meleg pasi. Egy idő után feladtam, meguntam, hogy sosem kapok választ az üzenetekre.
szept. 16. 00:16
 3/11 érdeklődő35 ***** válasza:
Nem szexet akart, hanem írtam egy vibriről, és arról szeretett volna még infót
szept. 16. 00:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Még sosem fordult elő. f.
szept. 16. 00:59
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én írtam ki kérdést, lényegében társkeresés jelleggel, több nő is írt rám, az egyikkel végül össze is jöttünk.
szept. 16. 01:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Naponta kétszer, biztos a fényképem miatt:)
szept. 16. 05:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Néha előfordul, de egyik se páreresés miatt, hanem beszélgetni akarnak.
szept. 16. 05:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem kétszer írt nő. Az elsőnél kétségeim lettek, hogy igazából férfi, mert furákat írt és mikor rákérdeztem, akkor eltűnt. A második esetben egy párkapcsolatban élő nő írt, de az is hamar befejeződött, mert a párja megbukott egy vizsgán és ezért nem akart a háta mögött levelezni tovább. A többi tíz férfi volt, aki írt nekem.
szept. 16. 07:00
 9/11 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés nő, aki ráír a másikra, illetve egyre jobban fogynak innen a nők.
szept. 16. 07:41
 10/11 anonim ***** válasza:

van, hogy írtak. kettővel írogattam eddig komolyabban, és elvileg tök bejöttem nekik, de aztán beijedtek. ez meg elvette a kedvem. eleve ritka, hogy két ember bejön egymásnak, de ha még ekkor sem lesz találkozó...

meg azt utálom még, amikor nem csak írom ami eszembe jut, hanem így érzem, hogy elkezdek azon agyalni, hogy mit kéne írni, hogy tovább menjen a dolog, szóval ilyen taktikázás féle, és itt már megette a fenne, mert innentől már nem olyan érdekes. az a jó, amikor csak tolja az ember random.

szept. 16. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!