Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori, hogy nők írnak rád a gyakori kérdések szexualitás kategóriájából?
Néha írok ki kérdést vagy válaszolok. Nem ritka, hogy utána kapok privát üzenetet (szerintem férfiaktól). Csak azt nem értem miért adják ki magukat nőnek. Az adott kérdésemből vagy válaszomból egyértelműen látszódik, hogy én hetero vagyok.
Mivel egyiknek se válaszolok, így mégse tudhatom pontosan az illető nemét. Komolyan van olyan nő, aki csak úgy ráír itt férfiakra és akar is valamit? Egyáltalán vannak itt nők?
van, hogy írtak. kettővel írogattam eddig komolyabban, és elvileg tök bejöttem nekik, de aztán beijedtek. ez meg elvette a kedvem. eleve ritka, hogy két ember bejön egymásnak, de ha még ekkor sem lesz találkozó...
meg azt utálom még, amikor nem csak írom ami eszembe jut, hanem így érzem, hogy elkezdek azon agyalni, hogy mit kéne írni, hogy tovább menjen a dolog, szóval ilyen taktikázás féle, és itt már megette a fenne, mert innentől már nem olyan érdekes. az a jó, amikor csak tolja az ember random.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!