Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális viselkedés-e ez egy 3 éves kislánytól?
Sziasztok!
3 éves lesz nemsokára a kislányom. Már korábban is előfordultak hasonló furcsaságok, de egyre jobban aggaszt a téma.
Most legutóbb hazajöttem a munkából és elkezdtem átöltözni. A sliccem már le volt húzva, de a nadrág még rajtam volt, s éppen egy széken ültem, és a lányom ezt mondta: "Apaa, mit csinálsz a f*szoddal?" És oda is jött hozzám kvázi megérinteni a nemi szervem. Korábban is tanúsított már hasonlóan zavarba ejtő magatartást, pl. a "p*na" szó is ugyanígy szavajárása sokszor. Sajnos van egy gyanúm, hogy esetleg szexuális megrontás áldozata lehet (családon belül), de bizonyítékom nincs!
Szerintetek ez furcsa vagy túlreagálom?
12
Hát igen, csak ezzel ugye az a gond, hogy lehet nemcsak a szüleivel szemben ilyen kíváncsi hanem más rokonokkal, ismerősökkel is, akik közül valaki esetleg vissza talál élni a helyzettel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!