Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális viselkedés-e ez egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális viselkedés-e ez egy 3 éves kislánytól?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

3 éves lesz nemsokára a kislányom. Már korábban is előfordultak hasonló furcsaságok, de egyre jobban aggaszt a téma.

Most legutóbb hazajöttem a munkából és elkezdtem átöltözni. A sliccem már le volt húzva, de a nadrág még rajtam volt, s éppen egy széken ültem, és a lányom ezt mondta: "Apaa, mit csinálsz a f*szoddal?" És oda is jött hozzám kvázi megérinteni a nemi szervem. Korábban is tanúsított már hasonlóan zavarba ejtő magatartást, pl. a "p*na" szó is ugyanígy szavajárása sokszor. Sajnos van egy gyanúm, hogy esetleg szexuális megrontás áldozata lehet (családon belül), de bizonyítékom nincs!

Szerintetek ez furcsa vagy túlreagálom?

szept. 15. 23:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ha elviszed pszichológushoz meséld el mi volt :)
szept. 16. 06:32
 12/13 anonim ***** válasza:
38%
Létezik ilyen jelenség, barátomék kislányának ebben az életkorban minden gondolata az altesti dolgok körül forgott, emésztés, szexualitás. A pszichológus azt mondta nekik, ha önfeledten, nyíltan éli meg, az nem utal zaklatásra, s majd kinövi. Így is történt, azóta egészséges kamaszlány.
szept. 16. 07:18
 13/13 anonim ***** válasza:

12

Hát igen, csak ezzel ugye az a gond, hogy lehet nemcsak a szüleivel szemben ilyen kíváncsi hanem más rokonokkal, ismerősökkel is, akik közül valaki esetleg vissza talál élni a helyzettel

nov. 8. 09:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!