Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Normális hogy a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy a barátom baráti köre ilyenekkel viccelődik?

Figyelt kérdés

Kb 10en vannak egy társaságban és 2 fiú anyukája viszonylag jól néz ki. Az egész társaság szivatja a fiúkat azzal, hogy miket csinálnának az anyjukkal. Megkértem a barátomat, hogy ne tegye, mert ezzel bánt engem.

Beleláthat ebbe a barátom többet, hogy mennyire vonzó, hogy jobban szeretné az anyukát helyettem, vagy ez csak egy női túlgondolás és nem komoly.

szept. 15. 23:10
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Nem normális
szept. 15. 23:13
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem fog gaz
szept. 15. 23:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyszer szóltam neki, azóta elvileg abba hagyta.
szept. 15. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Én a helyedben otthagynám a srácot az alja paraszt társasággal együtt.
szept. 15. 23:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Na jó! Leírom mit gondolok.

Egyrészt függ attól, hogy hány évesek vagytok. Tiniknél elég gyakori, szinte mindennapos téma a szex, ráadásul ilyenkor szinte mindenre felizgul az ember. Ebbe nem tartoznának bele a dögös anyukák? Tehát nem hiszem, hogy a fantáziáláson túl bármit is belelátna ebbe bárki, főleg aki kapcsolatban van és emiatt nem hiszem azt sem, hogy jobban szeretné a párját valaki egy fantáziánál (és persze jön a "kapcsolatban nem fantáziálunk másról" dolog; de egy pár talán megengedhet magának annyi bizalmat, hogy elkülöníti a fantáziáját attól hogy kivel szeretne együtt lenni)!

Összefoglalva: kortól függ (vagy nem, ezt nem tudom, bocsi), de normális, hogy haver anyjáról fantáziál a barátod, illetve ebbe biztos nem lát bele többet.

szept. 16. 03:37
 6/9 anonim ***** válasza:
93%

#5-ös vagyok

Mondjuk a kamaszkori szerelmek máshogy működnek, mint egy "érett", de talán az előbbiben is lehett, olyan bizalom, amiről beszéltem

szept. 16. 03:43
 7/9 anonim ***** válasza:
55%
Gyerekesek.Az a nem normális,hogy előtted beszélgetnek ilyenről.Egymás közt(fiúk) szoktak ilyenekről fantáziálni.
szept. 16. 04:08
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
Elég ngy baj ha inkább egy a anyukát dugna helyetted
szept. 16. 07:11
 9/9 anonim ***** válasza:
25%

8 - Nem olyan nagy baj az!

Gimis koromban együtt jártam egy lánnyal, akinek egészen extrém bombázó volt az anyukája!

Igazából szerelmes lettem az anyjába, róla álmodoztam, rá recskáztam, számomra ő volt a NŐ!

Szegény csaj meg sem közelítette az anyja klasszisát!

Anyuka igen laza volt, szeretett flörtölni, és nem volt túl szégyellős sem. 10 évet adtam volna az életemből, ha egyszer úgy igazán megkaphattam volna, de ez nem jött össze. (a lánya nagyon unalmas, prűd kis vakarcs volt)

szept. 16. 09:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!