Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok volt hogy suliban masztiztatok?
Magamnak nem, de olyan volt, hogy óra alatt megujjaztak. Illetve az öltözőben és a mosdóban is szoptam anno középsuliban :)
21/N
Még elég fiatalon (12-13?) jöttem rá, hogy néha csak attól is el tudok menni, hogy ülve erősen összeszorítom a combjaimat, ezt csináltam néha órákon, azóta is remélem, hogy kifelé semmi nem látszott belőle.
És egyszer már idősebb koromban annyira felhúzott az akkori barátom, hogy órák után a mosdóban maszturbáltam egy gyorsat.
8-9 es válaszolók.
Kit érdekel hogy munkahelyen verted e a répát? Ott a kérdésben hogy suliban masztiztál e... 😅😅😅
1. Fura lenne nokent repat verni maszti kozben
2. A fiatalabbaknak az iskola a munkahelye, szerintem teljesen hasonlo a ketto (foleg irodai munka eseten)
Már egytemista vagyok, de középsuliban volt olyan, hogy az akkori barátommal egymás mellett ültünk angolon a leghátsó padban és nadrágon keresztül simogatott ott rendszeresen
2 alkalommal orgazmusig is elmentünk 😅
illetve volt olyan is hogy nem élveztetett el, mert nem mertük vagy pont nem volt olyan a helyzet viszont már nagyon közel lettem volna hozzá, és nagyon kellemetlen volt ilyen felhúzva maradnik ezért óra után szünetbe a mosdóban befejeztem, de ilyen csak 1X volt, és ez nem is volt jó élmény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!