Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ennyire sok utcalány volt régen ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire sok utcalány volt régen ?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy utam Budapestre, és az Ócsai úton jöttem át délután. Ahogy haladtam, meglepődtem, mert láttam 6-7 prostituáltat az út mentén. Nem is gondoltam volna, hogy még mindig ennyien vannak ezen a környéken, mert mostanában sokan azt mondják, hogy alig vannak már kint az utcán. Ez elgondolkodtatott, hogy ha most ennyien vannak, akkor régen, amikor még többen voltak, milyen lehetett itt a helyzet. Ráadásul ez nem is az egyetlen hely ahol szoktak lenni tudomásom szerint. Mi számitott akkor ”sok” prostinak évekkel ezelőtt mondjuk ?

szept. 15. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
58%
Az Ócsai úton Alsónémedi felé jók vannak. :)
szept. 15. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Nem tudom, mindenhol sok van és nagyon nyomulnak, undorító
szept. 15. 16:40
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Ez nekem is furcsa, mert már 20+ éve inkább lakáson vannak.
szept. 15. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:
67%
Nincs ebben akkora furcsaság, igen, az infláció előtt és amikor már bőven elterjedt az internet, tehát 2016 és 2020 között alig voltak, de ma már annyira drága lakást fenntartani hogy visszatértek ehhet a módhoz. Azért tudom mert az anyagi gondok miatt már én is, majdnem rászántam magam erre, de végül nem fogadtam senkit. Továbbá nem lesz tele a képeddel a net hogy prosti vagy/voltál, és még nem is kell túlgondolni sokszor a dolgot, csak egy pár magassarkú és egy miniszoknya kell hozzá befektetésnek.
szept. 15. 16:50
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
1. Megirnád, hogy melyik részre érdemes menni? (Mert az Ocsai ut elég hosszu.) Ahol gyakran vannak illetve sokan. (Priviben is jöhet!)
szept. 15. 16:57
 6/8 anonim ***** válasza:
77%

Engem kergetni szoktak kb, de nagyon erőszakosan jönnek "akarsz baxni"???

Nem akarsz egy jó kefélést?

Nehéz kenyér lehet, és többségük roma vagy félvér

szept. 15. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
77%
#6 ez komoly, vicces, hol csinálják ezt megnézném
szept. 15. 17:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyírbátor vasútállomás környéke, újabban már belváros

Nyíregyháza megintcsak vasút környéke (bár ott legutóbb egy nő jött oda, megkinalom e cigivel, mondom nem cigizem, lenne e kedvem akkor vmit csinálni együtt, nem).. De az is prosti volt.

Bátor pedig már hallottam hogy panaszkodott senki se áll meg, már kocsi elé fog ugrani hátha

szept. 15. 17:16

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!