Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen hosszan spriccel a spermátok, ha egyáltalán spriccel?
Figyelt kérdés
szept. 14. 19:17
2/11 anonim válasza:
Na nagyon tele vagyok 1 méter biztos.
3/11 anonim válasza:
Nekem, ha naponta van orgazmusom, és csak az ürítés a cél, akkor nem húzom sokáig, úgy pár perc alatt megvagyok vele, de akkor csak pár centire hord.
Viszont ha nagyon hosszan izgatom magam, kielégülés nélkül, (több, mint fél óra) akkor sokkal több is jön, és eleve nagy sebességgel is lő ki.
Mondjuk nem tudom milyen messzire hordana, mert a mosdókagylóba szoktam élvezni, de olyankor mindig a csaptelep környékén landol, szóval lehet elvinne egy méterre is akár. :D
39/F
4/11 anonim válasza:
Soha nem spriccelt. Mindig csak egy csepp csordult ki 20 év óta
5/11 A kérdező kommentje:
Válasz 1. kommentelőnek: Például hány méterre/centiméterre lövellt ki az anyag kiveréskor. Így értettem.
szept. 14. 19:55
6/11 anonim válasza:
Ha sokáig izgatom, akkor sok prosztata folyadékkal együtt másfél méter simán megvan. Ha gyorsan kicsapom, akkor épp kibuggyan, sűrű és alig folyik. 😁 Szívesen megmutatom mindkettőt 😀
7/11 anonim válasza:
Attól függ. Amikor felizgatom magam akkor másfél méterre biztos ellövök. Akkor egy 6-7 spricc biztos jön.
8/11 anonim válasza:
Ha kiverem akkor a homlokomig ,de van mikor azon túl is spriccel
9/11 Srias87 válasza:
Van, hogy csak végig folyik a farkamon, de ha lassan izgat a csaj, fröcsög mint egy el szabadult slag! :) 37 \f
10/11 anonim válasza:
Szerinted a Tejútrendszer mitől van? Két hétig nem volt szex!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!