Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eger macska kérdése:
Lehet azért nem all fel mert nem csókolózok?
Figyelt kérdés
Már a 8. Prostnál jártam 2 nél lankadtan mentem el többinél sem állt fel de csókolózás nem volt és szűz vagyok recskánál fel állszept. 13. 19:05
1/6 anonim válasza:
Valószínű rástresszelsz, nem engeded el magad.
2/6 A kérdező kommentje:
Igen mert érzem magamon de akárhogy de akárhogy probálom nem tudok nyugodt lenni 8x próbáltam meg... Hogy tudom magam fel oldani?
szept. 13. 19:25
4/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam lazán venni de nem megy,én sem tudom miért izgulok
szept. 13. 19:40
5/6 anonim válasza:
Azért lehetnél egy kicsit kreativabb. Ha a csokolozás hiányát érzed oknak, akkor olyanhoz menj aki vállal csokolozást. Ha van olyan amire gyakran felizgulsz recsinél, akkor kérj olyant. Pl. ha a lány masztija hoz izgalomba, akkor kérd, hogy azt nézhesd (ez csak példa volt, te tudod mire izgulsz!)
6/6 anonim válasza:
Arra nem is gondoltál, hogy ismerkedjél egy lánnyal és vele próbáld lépésről lépésre? Csók, petting, behatolás, ügyelve arra hogy a partnerednek is jó legyen?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!