Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fáj az ha lovaglópálcával elfenekelnek? 21l
Figyelt kérdés
szept. 13. 15:11
41/53 érdeklődő35 válasza:
40#Ha mazo, akkor elképzelhető...
Bár hogy elsőre ilyen mennyiséget kapjon , az kimondottan durva. Kíváncsi lennék, hogy tényleg volt e oka a büntinek, illetve kiprovokált volt, vagy tényleg bűnbocsánat miatt viselted el, plusz mert izgatott?
42/53 anonim válasza:
Erről beszélek! Fokozatosság a holdon! Amatő a leg veszélyesebb, s ezek nem vállalnak semmilyen felelőséget ha esetleg galubát csinálnak. Akik meg ezt lepontozzák azok egy követ fújnak a balfék amatőrökkel! Én nem vagyok profi, mert ebbe a szegmensbe ilyen státusz nincs. De több mint 20 éve vagyok a pályán, sőtt mi több eszközök terén meg még több tapasztalatom van!Konkrétan ha én akarok egy cipőfűzővel hurkásra verek egy popsit, vagy bármilyen testrészt. Vagy is több tárgy alkalmas fenekelésre mint itt sokan gondolják!
43/53 anonim válasza:
Aucs... Kemény vagy! Gratulálok! Gondolom mostanra azért enyhült.
44/53 anonim válasza:
Elmúlik. A fájdalom csak átmeneti...
46/53 anonim válasza:
Az ütések nagyságától függ. De lehet más segédeszközzel is, de akár puszta kézzel is.
47/53 A kérdező kommentje:
#41 csak ki akartam próbálni milyen a fájdalom, hát megtudtam...
Es izgatott is
szept. 17. 16:21
49/53 A kérdező kommentje:
Hát ha meggyógyulok lehet róla szó
szept. 17. 16:59
50/53 anonim válasza:
Ki voltál kötözve vagy tudtad magad tartani?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!